Tänään meillä on taas agility. ;) Kirjoitan sitten vielä tähän muokkausen siitä jos jaksan. Toivottavasti mentäisiin vaikka jotain pientä rataa, viimeksi otettiin melko rauhallisesti. Ollaan Lilin kanssa keppejä harjoiteltu kotonakin, ja minusta menevät täällä paljon paremmin. :D Mutta ollaanhan me noita omia keppejä enemmän harjoiteltukin.

Näyttelytreeneihin ei olla kauheasti vaivauduttu, pitäisi kyllä jotain tuon kanssa harjoitella. Hämeenlinnan kv on ihan kohta! :'D Tosin me mennään vain jh-kehään, joten en kauheasti edes jännitä. Vaikka siinä katsotaankin enemmän minua kuin koiraa. En ole vielä varma uskaltautuisiko sitä ilmoittautua lokakuussa olevaan ryhmikseen, mitä jos tuleekin hylätty? Tosin käytäisiin hakemassa arvostelu sitten kaikesta muusta, olisi kiva kuulla muidenkin kuin mätsärituomareiden mielipidettä tuon turkista ja muusta. ;)

Mutta nyt me lähdetään lenkille. ;) Samalla voisin jotain pikkutokojuttuja Lilin kanssa puuhata ja ottaa namut mettään mukaan. ;)  Nyt alkoi meillä koulutkin, joten en voi Lilin kanssa niin paljoa olla. Tänään tosin päästiin jo ennen kahtatoista.

- Janette ja Lili -