Heei<: Ei taaskaan olla mitään kummempaa tehty, onpas tää meidän elämä tylsää! :D Tahtois jo iihan kauheasti jatkaa agilitya, harmiksi vaan, en vielä uskalla mennä, kun en ole varma onko juoksut nyt lopullisesti ohi, vaikka vuotoa ei enää tulekaan. Tänään piti olla pitkästä aikaa omalla pihalla agitreeniä, mutta sitten unohdin heti koulun jälkeen, ja sitten tulikin jo pimeä. :P Toivottavasti koiran muistissa on silti nää jutut, vaikka nyt on ainakin omasta mielestäni mielettömän iso tauko ollut.

Nyt viimisen vuorokauden aikana reipastuin, ja ihan mitään sen kummempia ajattelematta päätin että osallistutaan messariin. Ei tosin rotukehään, vaan Junior Handlerin sm-osariin. Hui kauhistus! Vielä ei tosin olla mitään ilmottautumisia pistetty matkaan, tai maksuja maksettu, voishan tässä vielä perääntyä.. Mutta toisaalta, onhan sinne menossa myös yksi minun kaveri lainakoiransa kanssa, joten ei tarvisi niitä kehäpaineita yksinään kestää. Harmiksi vaan, jh-osari on lauantaina, käppänät sunnuntaina. Ja kun junalla joudun luultavasti menemään, on aika turha haaveilla sunnuntaina lähdöstä. Mutta onhan lauantaina terrierit, norwichit ja russelit tahtoisin nähdä. :>

Ja onhan siellä tietysti kaikkea huippukivaa osteltavaa, onneksi on vielä aikaa säästää vähän rahaa mahdollisia uusia varusteita varten<:

Nyt on ollut lenkkeilyn kannalta kyllä surkeat ilmat. Sadetta tulee vähän väliä. Tulis edes lunta, niin näkisi tuolla metässäkin mennä! Meillä taitaa lenkkeily jäädä siihen neljään kertaan päivässä, kun pimeä tulee. Aamulenkki, koulun jälkeen n. 1h lenkki, äitin kanssa myöhemmin juoksulenkki ja sitten vielä iltapissilenkki. Täytyy yrittää sitten treenitkin ottaa aina heti koulusta tullessa, niin on valoakin vielä. Valokuviakaan ei tuolla ilmalla paljoa saada. Pläääh. :D

Mutta kirjotellaan taas joissain merkeissä, mun täytyy vielä lähettää meidän agikouluttajalle vähän mailia näistä pienistä käytännönasioista. Että päästäiskö alottaa jo ens kerralla. Ja mä oon löytäny meille jo ekat viralliset agikisatkin! :D 26.4.2009 olis meidän oman seuran kisat, siellä on hyppärikin, jos oikein muistan! :D Tai sitten jos oikeen uskallan, niin tammikuun lopuilla jankk järjestää viralliset, hyppäriin sielläkin oltais menossa. Kun ei tuo keinu oikeen meiltä vielä luonnistu.

Heii!