Päätin nyt taas kirjoitella vaikkei mitään ihmeellisempää ole tapahtunutkaan.
Käytiin tänään Lilin kanssa lenkillä kun olin päässyt koulusta. Jes, tänään oli lyhyt päivä. ;) Kierrettiin tuolta pururadalta ja sit kävin sieltä tullessa siwassa. Laitoin Lilin ulos odottamaan ja nätisti odotti, ei ainakaan kuulunu että olisi haukkunut. :D Toi on huono toi meijjän lähellä oleva siwa ku siinä ei ole mitään paikkaa mihin saa koiran laitettua kiinni. Joten laitoin Lilin pyörätelineeseen. xD Sitten siinä oli yksi pikkupoika joka ei uskaltanut laittaa pyöräänsä telineeseen kun Lili oli kiinnitetty siihen kauimmaiseen renkaaseen. :) Sitten kun tulin siwasta käveltiin kotiin.

Kotona harjailin Liliä ja leikittiin tennispallolla. Tänään kävi pikaisesti kylässä myös Lilin kaveri Poju. Se on X-rotuinen iso koira. Mutta Lili ei sitä pelännyt yhtään. :D Lili tuli ihan hulluksi ja riehui ympäri taloa innoissaan. Se kai esitti toiselle koiralle suhahtaessaan aina pallon perään niin että yritti kaataa isomman koiran nurin. :DD Mutta hauskaa Lilillä oli kuitenkin. Nyt loppuillan Lili on oikeastaan nukkunut ja lepäillyt. Välillä se tosin nostaa päätä pedistä kun kuulee jonkun tulevan sisälle ulko-ovesta.

Tänään aloin tekemään Lilin sivuille uutta ulkoasua. ;) Se on jo valmis ja alan asentamaan sitä sivuille. Sen takia sivut saattavat hiukan tökkiä. :) Tänään aijjon kammata Lilin vielä punkkien varalta, mun kaverin pennulla oli ollut 22 punkkia meijjän metsälenkin takia.. Punkit on tyhmiä!!