Haauuu. :D
Ei siitä viime kirjoituksesta ole nyt niin kauheasti aikaa, mutta halusin nyt tulla kertoilemaan vähän miten tämä Iiris on tänne "kotiutunut".
Eli Iiris tuli meille eilen joskus kuuden aikoihin, kun oma perhe lähti, Iiris ei kauheasti piitannut. Tutki paikkoja ja kävivät Lilin kanssa pihalla. Ne tulevat tosi hyvin toimeen, vaikka Iiris kesken leikin saattaakin pysähtyä ja nyrpistellä "mitä sä oikeen meinaat?!". Ne ovat jo menneet takaa-ajo leikkiä ja riehuneet paljon takapihalla. Illalla käytiin kaksi kertaa vielä lenkillä. Iiris on reipas ja vetää kevyesti hihnassa. Ei silti kahden koiran vieminen ole laisinkaan vaikeaa.

Yön Iiris nukkui minun huoneessani omassa paikatussa kopassaan. Aluksi ei meinannut rauhoittua ollenkaan nukkumaan, vaan vinkui gerbiileiden terraarion edessä ja välillä tuli pomppaamaan mun sänkyä vasten. Lopulta sitten nukahti ja itsekkin lopetin kirjan lukemisen. Joskus viiden aikaan aamuyöllä Iiris käveli ympäri huonettani ja riemastui kun minäkin heräsin. :D Se tuli pomppimaan sänkyä vasten ja silittelin sitä. Iiris alkoi taas vinkua gerbiileitä, kai se kuvitteli saavansa niistä aamupalan. :'D Komensin Iiriksen olemaan hiljaa ja se meni petiinsä. Olin pistänyt herätyskellon soimaan vähän vaille kahdeksan että kerkiäisi pistää nappulat likoamaan ennen lenkkiä, mutta nukuinkin sitten kymmentä vaille yhdeksään.

Tänään ollaan aamulla käyty lenkillä, ja Iirikselle liotettiin nappulat ja pistettiin maksalaatikkoa. Ei se kyllä syönyt.. Nyt ne ovat olleet tuossa takapihalla ja välillä leikkineet lelulla ja juosseet toisiaan karkuun. Iiris on vielä hieman ujo, ja tosiaan välillä kesken leikin se pysähtyy vähän harkitsemaan. Se syö muuten ruohoa. :D Olen yrittänyt saada niistä vähän kuvia, joita voin tähänkin pistää.

Iiriksen omistaja antoi muuten mukaan sen rekisteritodistuksen joka oli sellaisessa vihossa jossa oli Iiriksen näyttelytuloksia ja kuvia ja jotain. Iiris on syntynyt muuten 1.9. ja täyttää siis syyskuussa vuoden. :) Siellä oli myös pari hyvää kuvaa Iiriksestä kun se oli nätisti ja kun oli pentuna.

Täytyy vielä myöhemminkin kuvailla, jos ne vaikka innostuisivat kunnolla riehumaan! 8D

- Janette, Lili ja Iiris
cimg5157zu8.jpgcimg5170dr4.jpg
cimg5164lq6.jpgcimg5165fd0.jpg
cimg5172ck4.jpgcimg5173xy0.jpg
IIRIS JA LILI <3

seisotus2wd0.jpg
JA LOPPUUN LILIN KUMARRUS !