Perjantaina Lili lähti poikkeuksellisesti meidän mukaan iskälle. Iltapäivällä mentiin kaverin ja Aatu-bichonin kanssa kiertämään alajärven metsiä! Lili näki Aatun ensimmäistä kerta ja ei se nyt niin kovasti ärhennellyt. Koirat olivat melkein kokoajan vapaana ja kävivät kahlailemassa.

Lauantaina käytiin vähän treenaamassa tokoa. Otettiin paikallamakuuta. Ensimmäisellä kerralla Lili nousi haistelemaan jotain hajua, toisella kerralla pysyi hyvin se 2 minuuttia, mitä ollaan treenailtu. Seuraamistakin otettiin, ja liikkeestä pysähtymisiä. Lili pysyi nätisti vapaana, vaikka ihmisiä tuli vastaan. Mentiin myöhemmin vielä Aatun kanssa jälleen samoilemaan. Viihdyttiinkin ihan iltaan asti, 3½ tuntia me siellä leikittiin.

Tänään lähdettiin mätsärii Kaupungin puistoon. Päivä oli kuuma! Hirveä helle, tuli ihan kesä mieleen. :) Ilmoittauduttiin pieniin koiriin ja pikkusiso Lapsi&Koiraan. L&K kehä oli ensin. Kamilla ja Lili sijoittuivat sitten ensimmäiseksi. Jippii :) Palkinnoksi saivat hulavanteen, suklaapatukan ja lilan ruusukkeen. Pienten kehässä saatiin sininen, parina sheltti. Sinisten kehässä tulos oli SIN3/8. Pieniä yhteensä 17. Palkintona ruusuke ja jotain herkkuja. Kiva päivä oli!

Kuvia ei taaskaan ole, otin kyllä ja niitä heivailen tänne sitten kun se kamerapiuha löytyy...

Janette ja Lili