Tänään oli pitkästä aikaa agilitytreenit. Sen kunniaksi satoi koko päivän :-) Liliä ei onneksi sade kummemmin haittaa, vähän näyttää nyrpeetä naamaa ja ei ehkä kaikkien pirteimmillään, mutta meni treenit kyllä pitkästä aikaa hyvinkin vauhdikkaasti!

Mentiin pientä aita, putki ja kepit -pätkää, jossa oli myös näitä meille niin hankalia esteen takaa kiertoja. Hyvinhän Lili lopulta tajusi hypätä oikealta puolelta, vaikka yhdessä vaiheessa meinasi kaatua yksi siiveke, kun ei pieni Lili oikein tajunnut mitä häneltä haluttiin. Treenit meni kyllä kerrassaan mahtavasti ja vauhtia riitti niin paljon kuin toivoinkin! Etenkin radalla olleet hyppy-putki suorat menivät vauhdikkaasti ja kepit sujuivat tosi mallikkaasti. Toivottavasti jatkossakin saan olla hyvin hyvin tyytyväinen treeneihin, tänään tuli oikein voittajafiilis! Lili myös suostui vihdoin keskittymään, ja jopa leikki minun kanssani narupallolla treeneissä, mitä se ei ole varmaan vuoteen tehnyt. Jipiii..

Keskiviikkona epiksiin mennään siis hyvillä mielin, vaikka en tiedäkään riittääkö vauhtia siellä sitten lainkaan. Paikka on ihan uusi (joskus ollaan mätsärissä oltu?) ja pohjana hiekka. No katsotaan katsotaan 8-) Äiti on jopa lupautunut kuvaamaan radan, joten saan sitten laittaa sen tännekin. Toivottavasti sää on meidän puolella. Semmoinen puolipilvinen, hieman kolea ilma olis just perfect. Aurinkoa ei kaivata nyt yhtään. Eikä sadetta.

Nyt Lili nukkuu tuolla väsyneenä. Tänään ollaan paljon riehuttu ja Lili on joutunut kokemaan kaikkea kamalaa mm. kynsien leikkuuta, kampausta ja hampaiden pesua (hampaat pestään nykyään joka toinen päivä!). Huomenna toivottavasti ohjelmassa kaikkea Lilin mielestä mukavaa. Jos sää suosii, niin ainakin niitä pitkiä lenkkejä.

Janette ja Lili