God dag !

Äh, kirjoitin just piitkän stoorin tänne, mutta painoin kumitus-nappulaa ja se siirtyikin edelliselle sivulle. Muttaa, alotetaanpas alusta.

Meille kuuluu ihan hyvää. Huomenna mätsäri, apuaa. Ei olla kauheasti harjoiteltu, hieman ovat olleet namit lopussa.

Tänään pääsin Bellan omistajan kyydillä kaupungille. Ostin Lilille pienen kengä-puruluun. Nam. Ja samalla sain trimmitassusta näytepussin jotain nappulaa.

Äskettäin kampasin Lilin viimeisen päälle putsiin. Leikkelin takkuja massusta, ja selvittelin parran. Ja yritin vähän laitella noita housukarvoja, ne ovat ainakin takana melko heiveröiset. Mun pitäisi aloittaa tänään Lilin parran puhdistaminen. Tai oikeastaan mun pitäisi tänään saada toi parta vähän valkoisemmaksi. En kyllä usko että mätsärissä likaisesta parrasta tulisi kauheasti sanottavaa, mutta on se kivemman näköinen, jos parta on puhdas.

Pitäisi jaksaa vääntäytyä lenkille. Jos vaikka löytäisin pari pulloa ojan reunoilta, aina kelpaa pienet hilut taskun pohjalle. :)) Onneksi on niin typeriä ihmisiä jotka viskovat pulloja luontoon, ei sillä että roskaaminen olisi hyvää, vaan että nyt minä saan helppoa (helppoa ja helppoa) rahaa, kun niitä poimin. Tosin, yleensä kun lähden tarkoituksella pulloja hakemaan, niitä ei löydykkään. Mutta katsotaanpas nyt.

Huomenna tosiaan on mätsäri, iik. Kyllä mä luotan että Lili menee ihan hyvin, mutta mitään sijoitusta en odottele. Sinne on tulossa kivoja kavereita. :)
Ama-kääpiösnautseri  on tulossa ekaa kertaa mätsäriin, Ama pääsee veteraaneihin. Toivottavasti Amalle menee hyvin! :))  Bella-welsh corgille tämä mätsäri ei ole ensimmäinen, Bella on jo aika kokenut mätsärikonkari. Virallisissakin näyttelyissä Bella on käynyt. Bella on Lilin paraskaveri, tai siis tytöistä. ;) Bella on tulossa meidän kanssa samaan luokkaan, Pieniin koiriin. Onnea Bellalle, ja samalla halipusu.<3  Nici-australianterrieri on tulossa myös, kai. :) Pieniin koiriin myös. Nici on tosi upea poika, ollut kaksissa mätsäreissä, kummassakin toosi hyvä sijoitus. Toivottavasti Nicillä menee hyvin <3 Kaapo-cavalier on minun tietojeni myöskin tulossa pieniin koiriin. Paljon haastajia meillä! Kaapo on tosi suloinen poika, kauheasti Kaapon menestyksestä mätsäreissä en tosin tiedä. :D Ja sitten on kait tulossa Rölli-tipsun omistaja Frida-volpinon kanssa. Fridasta en kauheasti tiedä, paitsi että se on kennel Anserina'sin kasvatti hauva. Frida on kait menosssa pentuihin. :) Onnea hänellekkin.

Mutta joo, paljon on tulossa tuttuja pieniin koiriin, nyt on vaikea toivoa oman koiransa sijoittumista, kun on tuttuja tulossa samaan kehään. :) Mutta, meidän on nyt pakko lähteä tuonne lenkille -- >

Adjö, vi ses !

Janette ja Lili