Tjänään oli taas mätsäri. Ilma oli melko kurja, pilvistä, onneksi ei kauheasti taivaalta tihutellut vettä. Mätsärissä oli kaikki kaverit, jej. Kaapo, Nici, Ama, Dumle ja Bella. Kuuluvat kai myös Frida ja Paride -volpinot ja Vili-aussi Lilin kavereihin. Meidän parina oli aluksi Paride. :D Saatiin punainen. ;)<3 Mätsärissä oli tosi vähän porukkaa. Pieniä koiria kai jtn 20?! No mutta kumminkin. Pienten sinisten kehässä Partsu sijoittui, SIN3! Hyvä Partsu-muotovalio! ;DD Sitten pienten punaisiin. Apuaa. Jännitin hirveänä! ;'D Jouduttiin seisottamaan tosi kauan, ja ne tuomarit vaikuttivat melko kokemattomilta? Tai siis, ne vain juttelivat siinä keskenään ja eivät kokoajan edes seuranneet koiria joita piti seisottaa. Lopulta sitten 5 koiraa pääsivät jatkoon. Nici, Kaapo, Lili, joku kleini (?!) ja sitten joku jonka rotua en tiedä. Kleini (?!) PUN1, joku jonka rotua en tiedä PUN2, Lili PUN3(!!!), Kaapo PUN4 (!!), Nici PUN5(!!). Palkinnot olivat ihan okei. ;)) Saatiin juliste, dentastixejä, pipo, Monsterit OY (?!) tietokonepeli ja ruusuke. Päivä onnistui muutenkin ihan mukavasti, kaikilla oli ainakin minun mielestäni kivaa. ;3

Kotona sitten palkkasin mummoni (x'D) kuvaamaan Liliä, kun seisotin sitä. Pari ihan kivaa kuvaa osasi mummokin ottaa. : DD Sitten treenailin vähän kotipihalla, kohta varmaan on Rölli tulossa omistajansa kanssa treenailemaan. :3 Agilityy<3 Huomenna on muuten harkat, toivotaan hyviä kelejä!

En nyt tiedä millon on seuraava mätsäri, harjoitellaan nyt kumminkin ahkerasti, niin pysyisivät nuo tulokset ihan kohtuullisen hyvinä.

Heidoo!