Nyt on kulunut tosi pitkä aika siitä, kun viimeksi kuulumisia kerrottiin. On ollut aika paljon koulukiireitä. Mutta nyt yritän olla vähän aktiivisempi!
Jippii! Huomenna on joulu! Itse olen tekemässä Lilille punaista paitaa villalangasta, että sitten ku se joutuu trimmaukseen, niin ei palella nyt talvella. Paita on kohta valmis, pitää vielä päätellä langat. :) Eilen tuotiin kuusi sisälle ja tänään koristeltiin se, Lili ei ole moksiskaan kuusesta, se on niin paljon riehunut kaverinsa kanssa että loikoilee vain kuusen vieressä sohvalla.

Pahoittelen tuota otsikon kuvaa, se on viime vuotinen. Mutta nyt kun olen saamassa oman kameran, otan varmasti Lilistä lisää tonttukuvia, ja laitan sitten tuohon otsikkoon jonkun uudemman kuvan. Nyt pitäisi sivuillekkin lisäillä paljon kuvia, olen ollut todella laiskana. Syksyn kuvakansio on jäänyt todella tyhjäksi, nyt pitäisi lisätä sinne talven kuvia, vaikka meillä ainakin on maa ihan mustana. Voi surku. Huomenna tulen luultavasti kertomaan mitä lahjoja Lili saa, ja saatan ottaa pari kuvaa kameralla, jonka itsekkin huomenna saan. :)

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!<3

joulukuu040ou1.jpg
piti teidän iloksenne laittaa tämmöinen melko tuore kuva meidän peikosta. :)