Vähä pidemmän ajan päivitys, en ole nyt päässyt moneen päivään käymään päivittelemässä.

Tiistaina meillä oli taas agilitytreenit, viimeinen treenikerta. Seuraavaksi on sitten vasta tammikuussa. (saatiinhan me vihdoin maksettua se syksynkin maksu, on vähän jäänyt^^) Tiistaina rakennettiin yhdessä Jukan suunnittelema rata. Oli jonkin verran hyppyjä ja keskellä kaksi putkea. Hypyt niin kuin kiersivät putkia, eli ympyrässä. :D Pidettiin pieni kisa, jossa ei ollut aivan samanlaistet säännöt kuin oikeissa agilitykisoissa. Piti suorittaa kaikki esteet kerran(vain kerran!), mutta putket sai vetää niin monta kertaa kuin halusi. Siinä sitten saisi aikaa lisättyä pyörimällä putkissa! :D Ja aikasäännössä oli myös se muutos, ettei pitänyt olla mahd. nopea, vaan piti yrittää saada aika mahdollisimman lähelle 45sek.

Meillä meni ihan okei. Vauhti oli ihan okei, mutta aikaa jäi aika paljonkin yli. Kun Lili ei niissä putkissa niin kauheasti viihdy, niin en sitten niitä jäänyt pidempään rullaamaan, vaikka olisihan sillä saanut lisää aikaa käytettyä. Jotkut treenikaverit vetivät radan lähes täydellisesti 45sekunnissa. Taisi Topi-tolleri jopa olla ihan sekunnilleen voittaja. :D

Kaikki suorittivat nopeasti, joten meille jäi vielä aikaa vetää ne esteet putkien ympäriltä, jokainen vuorollaan. Ja lopuksi sai ottaa muistaakseni keinua ja puomia. Ja me tehtiin pari kertaa myös putket ja hyppyjä (ja tokoiltiin vähän).

Ei ole nyt kuvaa, rata oli niin hankala, etten jaksa piirtää, enkä muista.

Eilen (torstaina) oli myös näyttelytreenit. Koiria oli paljon vähemmän kuin viime kerralla. Seuraavat näyttelytreenit ovatkin kait vasta maaliskuussa. Nlytreeneissä ei mitään ihmeellisempää, hienosti meni, vähän oli Lilillä kylmä.

Apuaa, viikon päästä on messari! ;o Mun pitää vielä varmistaa ne junamaksut ja aikataulut. Taitaa tulla aikainen lähtö, kun jh-kehä alkaa 9:30. Apuaa. :D