Huh, tosiaan ollut nyt tällä viikolla tosi kuumat ilmat. Käytiin yhtenä päivänä "uimassa", vaikkei kumpikaan meistä lopulta uinut lainkaan. Lili sentään kävi vähän tassuja kastelemassa, mutta haavaakin piti vielä suojella, niin ei sitten sen enempää.

Torstaina Lililtä poistettiin tikit mahasta ja voidaan palata suunnilleen normaaleihin rutiineihin. Liikuntaa lisätään vähitellen ja ruokakin on alkanut vähän paremmin maistua. Kaikinpuolin hyvin pirteä ja iloinen koira, laiskaloman jälkeen tuntuu olevan puhtia enemmän kuin vanhassa Lilissä muutama viikko sitten. Katsotaan nyt jaksaako se riehua vielä parin viikonkin päästä, vai korvaako se vain niitä lukuisia paranemistunteja.

Tänä viikonloppuna Lili pääsi taas mökkeilemään. Itse jäin Hämeenlinnaan. Hämeenlinna kr oli taas kaurialan kentällä, mutta minä en tällä kertaa lähtenytkään koiria katselemaan. Jälkeenpäin vähän harmitti. Vaikkei Liliä olisi voinut turistiksi ottaakkaan, niin olisihan se kiva ollut käydä itseni tutustumassa pariin rotuun vähän lähemmin. Ja tietenkin käydä käppänät katsomassa. Mutta ensi vuonna ehkä sitten, josko junior handler järkättäisiin.

Janette ja Lili