Hei

Eilen me oltiin taas agilityssa. Lähdettiin pekolaan joskus puoli kaheksan nurkilla ja sitten köröteltiin normaaliin malliin lavalle. Lämpättiin oikein reippaasti, jaksoin jopa juosta, aikaa oli paljon koska tokotreenailijat olivat vielä sisällä. Aluksi rakennettiin rata, siihen sisältyi hyppyjä, keinu, kepit ja aluksi myös rengas. Sekä myös keskellä oli hämäävä putki jota ei käytetty. Odoteltiin noin tunti ja katseltiin muiden treenejä, isoimmista pienimpiin. Lili murisi ja ärisi innoissaan treeni"kavereille" jotka menivät radalla, halusi kovasti päästä myös hurjastelemaan. Meidän vuorolla meni sitten hyvin! Ekalla yrittämällä eka kurvi jäi hieman löysäksi, autoin koiraa keinulla (laskin keinua ja koskin Liliin) ja kepeillä jätti yhden välistä. Valssasin myös yhdessä pienessä kohdassa johon valssi ei kyllä ollenkaan sopinut. Takaaleikkaus olisi pitänyt siinäkin tehdä (tai persjättö). Tokalla yrittämällä menikin sitten ihan loistavasti. Ja Lili meni keinun itse! Se oli ihan huippua. Siis yksin, en koskenut siihen, en koskenut keinuun, enkä nyt niiiiin kauheasti namilla maanitellut sitä eteen päin. Ihan tosi huippua! Jos saatais kesään mennessä se pussikin kuntoon niin tästä vuodestahan voisi tulla ihan agilitykisavuosi ! :) Jess jos se keinukammo on nyt sitten lieventymässä.

    ihastelkaas.

Tänään olin koulussa vain kolme tuntia (9-12) ja kotona olin bussin ansiosta jo ennen kahtatoista. Kampailin siinä sitten koira takut suoriksi ja puin puvun päälle ja sidoin otsikset pompulalle. Lähdettiin käpöttelemään kohti hirsimäkeä ja eräälle metsätielle sitten jumituttiin treenaamaan.. Otettiin aluksi pelkkiä liikkeistä pysähtymisiä, maahan ei vieläkään onnistu kovin nopeasti ja ilman käsimerkkiä. Seuraamista en naksuttimen puuttumisen takia ottanut oikeastaan ollenkaan. Noin puoli tuntia vehdattiin eri juttuja. Paikalla olossa huomasin että Lili on tottunut nousemaan aina kun nostan vaikka hihnan maasta johon sen pudotan treenauksen ajaksi. Ja sitten siinä olikin kalloon iskemistä kun piti kertoa että ei nousta ylös, paikka on paikka. Kyllähän se aika nopeasti oppi. Aika vain hurahti ihan tosi nopeasti :) Nähtiin myös toinen snautseri ja Lili pysyi nätisti paikalla vierellä vaikka ohi toinen menikin. Ei se kyllä ihan niin enkeli ollut että ei olisi siihen koiraan kiinnittänyt mitään huomiota. Murisi vähän ja varmuuden vuoksi pidin toppapuvun hupusta kiinni :D Lopulta maltettiin kotiin ja siellä sitten kampailin taas ja väsymyksen puuskassa nukahdettiin kummatkin. Minä ihan luulin että kipeäksi olen tulossa, en yleensä nuku päiväunia vaikka Lili nukkuukin. Lähdin viiden aikoihin iskälle, ennen sitä vielä kampailin Liliä. En kerinnyt sitä pestä kun tuli hieman kiire..

Nyt sitten illalla ei olla juuri mitään puuhailtu. Tylsä päivä c(: Lili tuolla ettii jo vilpoisaa paikkaa mihin lysähtää... On sillä unenlahjat.

tsau :P

 t. Janette ja Lili