2.5 : Perjantaina meillä oli vihdoin tuo agilityn hallittavuustesti (E-hkk) Kirstulan kentällä. Löydettiin paikalle, ja siellä oli paaljon koiria. Aluksi Liliä hieman pelotti, ja vähän se haukahteli vaimeana, mutta myöhemmin sitten ei muista välitetty ollenkaan. Meidät jaettiin kolmeen ryhmään, meidän kanssa samassa ryhmässä oli sheltti, pari russelinterrieriä, käppänä ja vehnäterrieri.

Ensin testattiin luoksepäästävyys. Lili käyttäytyi toosi nätisti, haisteli jopa tätä tuomaria. ;) Olen tuostakin jo hyvin ylpeä. Seuraavaksi oli seuraaminen. Seuraaminen suoritettiin pareittan, että aina kaksi paria (koira+om) menivät kentällä. Lili meni seuratessa toosi nätisti, myös. ;) Kontakti hallussa melkein kokoajan, jeah. :'D Sitten oli luoksetulo. Komensin Lilin paikalle, ja nätisti se siinä pysyi. Sitten suoritimme luoksetulon hyvin. Kun piti näyttää kuinka osaa pitää koiran kanssa hauskaa, se meni jotenkin vähän sekaisin, ja en tajunnut että milloin pitää leikkiä, mutta jotain siinä hääräilimme Pepita-olion kanssa, ja kehuja tuli kaikille. Sitten saatiin hajaantua ja ns. "tuomarit" kokoontuivat miettimään ketkä pääsisivät ryhmään.

He sitten ilmoittivat että kaikki pääsivät. Onneksi tuo porukka jaettiin niin että mineillä on omat treeninsä, ja muut sitten myöhemmin, muuten olisi ollut tosi iso porukka.  Annettiin jotain pieniä ohjeita, nameja, vettä, leluja ja muuta mukaan. Ja tietenkin kuitti lisenssistä ja kuitti siitä että on maksanut jäsenmaksun Etelä-Hämeen koirakerholle. Eli niin voisi alkaa meidän agility -harrastus

4.5 : Eilen, Sunnuntaina oli match show Parolassa. Se oli myös E-hkk:n järjestämä. Siellä oli melko paljon porukkaa, ja odotella jouduttiin. Meidän parina oli ensin schipperke ja saatiin punainen. Lopulta punaisten kehässä oli jännittävää. Tuomari jakoi neljännen ja kolmannen palkinnon. Sitten se tutkiskeli hetken koiria, ja tuli sitten ruusuke kädessä meitä kohti. PUN2! Jippii! Olin aivan intona ja kehuin Liliä. Saatiin ruusuke ja vetolelu. Pienet punaiset voitti corgi, joka oli todella upea. Mutta olen niiiiin ylpeä Lilistä, meidän paras sijoitus. ;) Ja viime mätsäri oli joskus Tammikuussa. Nyt ensi viikonloppuna on myös mätsäri, harjoitellaan sinne !

Tänään : Tänään on ensimmäiset agilitytreenit, apuvaa. :) Luulen että meillä on jotain teoriaa, ja ehkä jotain estelle ohjausta tms. Ensi viikon Maanantaina en pääsekkään, menen leirikouluun. :( Mutta ihanaa, nyt mua jännittää, että mitä siellä tehdään. Toivottavasti Lili alkaa tykkäämään, en haluaisi että sille tuo uusi harrastus olisi pelkkää ns. "pakkopullaa". Treenit klo 18:30-19:30. Iskä luultavasti pääsee viemään.

Mutta kirjoitellaan taas sitten että mites meni, heeii. ;)

- Janette ja AGILIITOKOIRALILI
lili1ck0.jpglili2iy3.jpg
Mätsäristä. ;))