Tänään se sitten olikin. Hyvin  meni, Lili uikuttaa hieman (=lääketokkurassa) ja makoilee pyyhkeiden päällä. Huomenna saa syödä jo jonkun verran. Vauvapaita on jo päällä, itse en ole uskaltanut vielä Liliä kauheasti liikuttaa ja katsoa haavaa, sitten kun se tuosta piristyy..

Pyysin myös eläinlääkäriä katsomaan Lilin hampaat kun laittoi ensimmäisen rauhoittavan ja kuunteli sydäntä. Poistivat hammaskiveä sitten steriloinnin yhteydessä, kun oli muutenkin nukutuksessa. Hintaa kertyi vähän lisää tästä toimenpiteestä, mutta hyvä juttu että saatiin hampaat samalla kuntoon! Kuulemma hampaat olivat (niin kuin etukäteen ajattelinkin) todella huonossa kunnossa. Nyt minun täytyy ryhdistäytyä tässä hampaiden pesemisessä. Ollaanhan me niitä harjailtu ja plaque offia ruokaan lisäilty, joskus on vain jäänyt..

Nyt onkin sitten pitkään taukoa kaikesta :-) Tosin ajattelin, että nyt kun ei voi kovasti mitään puuhastella lähiaikoina, niin jotain uusia temppuja voitaisiin opetella. Jotain tosi helppoa, kuten vaikka sormien opettelemista, tai sitä peruuttamista itseni ympäri.

Tänään oli tullut sähköpostiin viesti, että päästiin agilityliiton järjestämälle leirille. Loistavaa! Silloin on Lilikin jo parantunut, ja päästään kunnolla treenailemaan. Siksi viikonlopuksi (24.-26.07.) on siis tiedossa rutkasti puuhailua, viidet agilityharkat ja ilmoittauduttiin mukaan myös vapaaehtoisiin rallytoko ja koiratanssi harjoituksiin. Rankaksi käy varmaan meille kummallekin.