Tänään lähdettiin siis vähän ennen kymmentä hakemaan Lili kotoa ja ajeltiin Ahveniston kentälle. Mentiin ilmoittautumaan mätsäriin ja varmistamaan paikkamme möllitokossa.

Meidän piti kokoajan olla juoksemassa kehästä toiseen, kun koko höskä oli samaan aikaan. Ensin oltiin tokossa paikalla makuussa ja luoksepäästävyydessä. Paikallaolo oli siis 2min ja taitavasti pysyi! Luoksepäästävyydessä vähän kankeasti tervehti tuomaria, mutta kummastakin saatiin kymppi. Sitten mätsärikehään ja saatiin sininen (parina Putzi-bichon). Sen jälkeen heti sinisten kehään ja siellä sijoituttiinkin ykkösiksi. Saatiin tynnyri ja pokaali. Pienissä yhteensä 9, hirveän vähän.

Sen jälkeen mentiin tokoon ja yksittäisarvosteluun. Kesken tokoilun bis-kehäläiset huutelivat että keritäänkö mukaan. Me sitten tokoiltiin pikapikaa ja juostiin vaihtamaan remmiä ja bis-kehään. Bis-kehässä oltiin sitten kuudensia ja äkkiä tokossa palkintojenjakoon. Tokossa päästiin toiselle sijalle (koiria 8). Hyvä Lili! Laitan myöhemmin miten ne pisteet meni, nyt ei ole lappu tässä lähettyvillä.

Eli siis oltiin SIN1 BIS6, tokossa 2 pisteillä 185. Mukava päivä oli. Tuttujakin nähtiin! Celina SIN3, Alli PUN5, Oona PUN1 BIS3 ja Putzi PUN2.

Janette ja Lili

--------------------------------

MÖLLITOKOKOE           nro. 3
alokasluokka

Luoksepäästävyys 10 (kerroin 1 = 10p)
Tätä alunperin pelkäsin, mutta hienosti meni, vaikka Lili vähän olikin epävarma. Ei kuitenkaan aloittanut kiljumista, vaan seisoi aika nätisti paikoillaan.

Paikalla makaaminen 10 (kerroin 3 = 30p)
Meni nätisti makaamaan ja pysyi hienosti. Itse hermoilin aika paljon ja hoin pääni sisällä "pysypysypysy". Jossain vaiheessa huomio kiinnittyi kehän reunalla näyttelyravia treenaaviin, mutta ei tehnyt elettäkään noustakseen.

Seuraaminen kytkettynä 10 (kerroin 2 = 20p)
Hyvin sujui, perusasennot olivat jossain vaiheessa vähän vinot, muttei tuomari rokottanut. Käännökset olivat vähän väljät, mutta ei jäänyt juostessa jälkeen, vaikka niin ajattelinkin.

Seuraaminen taluttimetta 9,5 (kerroin 4 = 38p)
Puolikas lähti yhdestä perusasennosta, joka oli tosi vino. Hyvin meni muuten.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 5 (kerroin 2 = 10)
Joopajoo. Tätä treenasin aikaisemmin, mutta nyt ei sitten mennytkään maahan, edes kaksoiskäskyllä. Istahti vain.

Luoksetulo 10 (kerroin 3 = 30p)
Hyvin jäi, hyvin pysyi ja reippaasti tuli ilman käsimerkkejä sivulle.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 (kerroin 2 = 20p)
Hyvin jäi, saattoi vähän tepastaa paikallaan, mutta siitä ei lähtenyt pisteitä.

Estehyppy 9 (kerroin 2 = 18)
Tämän kuvittelin tulevan nollaksi, Lili ei ole koskaan edes nähnyt tuollaista oikeaa tokoestettä! Hyppäsi kuitenkin, mutta vasta toisella käskyllä. Muuten olisi tullut kymppi. Kääntyi ja komensin seisomaan ja hyvin pysyi. Jes ;)

Kokonaisvaikutus 9 (kerroin 1 = 9)
Tästä ei tuomari muuta sanonut kuin että hyvä yhteistyö meillä ja reipas koira.

Sijoitus 2, ykköstulos