Njäh, ollaan oltu jo pitkään kesälomalla, mutta tuntuu ettei mitään ihmeellistä olla tehty. Maanantain agilityharkat menivät LOISTAVASTI. Lili meni a-esteen tosi upeasti. Mentiin rataa. Este, putki, este, este, este, este, kepit, puomi, este, muuri, a-este, este. Ja hyvin meni. Valssia harjoiteltiin, ja mulla tuli kepeillä hieman ongelmia sen kanssa. Kräh. Mutta ne olivat aivan upeat lopputreenit, jatkuu sitetn 4.8. Harmi kun tämmöinen ihmeellinen kesätauko pitää pitää. Me jatketaan siis elokuussa alkeisryhmässä ja sitten mennään jatkoryhmään tai osaaviin tai jonnekkin. (: Syyskuussa siis, silloin alkaa uusi alkeiskurssi jonne luultavasti Rölli-tipsu on menossa.

Lisäilin petsieenkin kuvia agilitysta.

Tänään ei olla kauheasti mitään erikoista puuhailtu. Aamusella käytin Lilin ulkona ja sitten lähdin Röllin omistajan kanssa ostamaan leirille karkkia ja muuta mässättävää. Mukaan lähti kaksi karkkipussia, 1,5 litran limupullo ja niitä ihania pähkinöitä. Ostin myös Lilille pikku herkkupaloja. Jotain luun muotoisia softis-nameja. Apua, leirille lähdetään jo sunnuntaina, varautukaa piiiitkään blogimerkintään leirin jälkeen!

Kohta (viideltä) lähdetään autolla köröttelemään mantereenlinnalle. Ei helvatu kun mun kamera on porukoilla mukana mökillä! Mä en saa kuvia. :'/ Onneksi mummo ottaa kameran mukaan, ja toivotaan että sillä saisin räpsiä. Nyt mun pitää mennä pakkailemaan tavarat tota meidän retkeä varten. :') Tsau. :P

petsie018963607_b.jpgpetsie018963604_b.jpgpetsie018963602_b.jpgpetsie018963596_b.jpg
petsie018963605_b.jpg