viikon > loppu

Ja nyt sitten painotetaan oikeasti tuota sanaa loppu. Huomenna minä joudun takaisin koulun penkeille homehtumaan ja kokeita rustaamaan. Olikos huomena ainakin matikan koe.. Ehkäpä joo :) Minä en mitään tajua niistä suunnikkaista ja sellaisten piireistä tms. Eikä sen kummemmin kiinnosta ottaa selvää.



Lili tykkäsi leikkiä pellolla meidän kanssa. Leluna toimi lähinnä pikkusisko ja tumppu.

Tultiin tänään Tuuloksesta mökkeilemästä. Lili on palautumassa nyt "rankasta" viikonlopusta nukkumalla.
Tänään ei ole paljoa puuhailtu. Aamusella hipsittiin pikkuisen lenkkiä. Kun kahden aikoihin piti lähteä mökiltä niin meillä oli vielä renkaan vaihto edessä; se oli puhjennut. Riehuttiin Lilin kanssa kun aikuiset vaihtoivat vararenkaan. Napsin tietysti kuvia. Nyt harmittaa kun kamerasta on akku ihan kulunut ja laturia ei näy missään. Aina minulta kaikki katoavat... =D Päästiin kuitenkin lähtemään ja Lili patsasteli alkumatkan minun sylissä "vilkuttaen" ohi meneville autoille. < Ajakaa puskaan >


Lili myyrä :)


 Mentiin käymään tuuloksen kauppakeskuksessa kun se siinä matkanvarrella seisoskeli. Lili joutui jäämään autoon :s Minä tietysti pelkäsin että joku sen sieltä varastaa, meidän auto kun nyt sattuu olemaan sellainen romukoppa. Käytiin eräässä tosi kalliissa merkkivaateputiikissa josta minä olisin tahtonut 90e maksavan paidan ja 70e maksavan laukun. Harmiksi vaan äiti ei suostunut sponsoroimaan minua joten ostokset sitten jäivät. Seppälästä sain kuitenkin kivan kauluspaidan. Käväistiin myös mustissa & mirrissä ja aloin kuolaamaan jo aiemmin näyttelyissä kuolaamiani hurtan collection malliston Y-valjaita. "Äiti, Lili tarvii uudet!" Lopulta sain sitten hakea Lilin kauppaan ja testaamaan valjaita. Aikamme saatiin myyjän kanssa häslätä että oikea koko löytyisi. Pian kuitenkin lähdettiin autolle Lilillä päällä hienot punaruskeat Y-valjaat. Vau!


Ja näin sitten sujuu valjaiden esittely!

Kotiin päästyämme sitten nosteltiin varmaan 100 reppua autosta. Minulla odottaa tuolla nyt omat ja Lilin reppu purettavana, ei jaksaisi..

Muttajoo :) Ei taideta päästä viikonloppuna mäntsälään. Junalla jos menis niin koko reissu söis rahaa päälle 40e. Ihan vaan pakollisin maksuin. (juna, ilmot) Ja sen lisäks ehkä pitäs vielä bussilla mennä sinne hallille (en tiedä onko lähellä juna-asemaa) ja jos jotain syötävää sieltä tarvis.

t. Janette ja Lili