Tiistaina käytiin taas agilityssa. Saatiin aivan UPEA pääkalloloimi Milo-käppänän omistajalta pienen "valmistusvirheen" vuoksi. Minä en siitä sen kummempaa virhettä kylläkään nähnyt. Kiitos aivan todella, todella paljon, on upea! ;)

Milka veti tällä kertaa treenit, jaoimme lavan kahteen eri puoleen. Toisella puolella sai vapaasti mennä keppejä, pussia, puomia ja putkea. Toisella puolella sitten oli rengas, keinu, putki ja hyppy joita treenattiin sitten Milkan valvoessa. Me aluksi mentiin monia kertoja pussia ja keppejä ja muita. Lili meni hyvin, kepeissä tosin "kuumeni" hieman ja vähän tuli virheitä niiden haukahduksien lisäksi, mutta yleisesti Lili toimi tosi hyvin :)

Me oltiin sitten vasta vikana siinä toisella puolella. Renkaan Lili muisti hyvin, ja hyppäsi hyvin läpi. Keinussa taas vähän säädettiin, Lili ei edelleenkään pidä siitä. Putkessa vähän hidasteltiin, mutta irtosi tosi kivasti. Kouluttaja ihan kehuikin, että uskaltaa irtautua ja tykkää hyppiä eikä jää hannaamaan melkein millään esteellä, paitsi keinulla. :D Mutta jäi treeneistä hyvä fiilis, kotona sitten tehtiin pieni iltalenkki ja mentiin ajoissa ruuan jälkeen nukkumaan ;)

Nyt ei ole sitten mitään kummallista tapahtunutkaan. Ollaan parhon harjoiteltu tokoa, ja voin ylpeänä kertoa että Lili osaa kaikki tokon alo-luokan liikkeet, kisoihin ei ehkä olla kuitenkaan menossa, tai ei sitä tiedä. :D Seuraamisessa kontaktin kanssa on vielä säätövaraa, alkuaskelilla se haparoi hieman. Sivulle se tulee ihan hyvin, hieman on väljä, mutta kontakti on siinä ainakin kunnossa ;)

petsie019188786_b.jpg
petsie019190470_b.jpg
petsie019190467_b.jpg

Videoin myös meidän seuraamista, laatu aika surkea, mutta sen voi katsoa täältä.

- Janette ja Lili