Heippahei taas (;

Oltiin eilen mätsärissä, Linnan puistossa. Mentiin sinne omalla kyydillä, Rölli ja Riia hyppäsivät samaan autoon. Oltiin ajoissa paikalla joten kierreltiin vähän linnan ympäristöä, harmi kun kamerasta oli akku loppunut. Mentiin jonottamaan ilmoittautumista sitten. Jonossa meidän takana oli staffi (?) joka ulisi ja inisi Lilin perään. Kun olin antamassa sitten rahoja & rokotustodistusta ilmottautumispisteessä, tämä koira hyökkäsi Lilin päälle. Taas sama kiljumiskohtaus. Ja ite pelästyin jälleen, kai minun pitää alkaa kuljettamaan tuota vain sylissä. Siinä se sitten kiljahteli vielä kun olin nostamassa syliinkin, myöhemmin tarkistin niin vammoja ei tullut, kai Lilikin vain pelästyi. Tavattiin siellä myös Alena-vauva sekä Bella-corgi. Yhdessä vaiheessa meidän "leiriytysmispaikan" lähelle tuli valkonen käppänäpoju, 12vk. Menin siinä juttelemaan ja selvisi että tuo Frodo-herra onkin Lilin puoliveli! Eli sama isä. Oli se kyllä niin suloinen, pentukuumetta taas pinnassa.. ^^
     Kehät alkoivat klo 13. Pennut olivat ensin joten pienillä oli odottamista, lopulta pienet aloitettiin sitten eri kehässä. Me oltiin aika alussa ja kampailin siinä Liliä. Numeromme oli 205, eli kolmas pari oltiin. Meitä vastaan oli bullterrieri (<3). Lili meni nätisti, vähän olisi saanut ehkä kulkea reippaammin. Bullterrieri vähän veti joka suuntaan, mutta tuomari sanoi päätöksen olleen vaikea, mutta käppänälle punainen. Punaisten kehässä oli meitä noin 15 ja siitä joukosta ei 5 parhaan joukkoon päästy. Mukava päivä oli ja ensi viikonloppuna uudestaan, hiekkapohjalla. Josko suostuisi liikkumaankin paremmin.

Tänään oli sitten sekä agility että perustottelevaisuuskurssit Kirstulassa. Agiin saavuttiin vähän yli viis ja vettä tihutteli. Sateenvarjo oli siis hyvä juttu ;) Kun kouluttaja tuli, niin aloitimme radan rakentelun. Jossu myös mittasi Lilin pienellä sellaisella säkämitalla, tai ainakin yritettiin. Lili pelkäsi vähän mittaa, mutta medin puolelle se taisi mennä. Eipä tuo juuri haittaa, kyllä se Lili hyppää ;) Vähitellen aletaan siis korottamaan esteitä, aiemmin mehän ollaan menty mineinä. Me aloiteltiin siis ensimmäisenä rata, hypyt taisivat olla jotain 35cm? Rata oli tosi mukava, ainakin minusta. Ei sellaisia hankalia takaaleikkauksia, jotka eivät ollenkaan minulle ja Lilille sovi. Pitäähän niitäkin tosin harjoitella. Mutta joo, tossa suunnilleen se rata, oon ihan huono tekemään näitä Paintilla.

agitt.jpgEli joo, hyppy, hyppy, hyppy, puomi, hyppy, hyppy, hyppy, putki ,hyppy, kepit, hyppy, putki, hyppy, a-este, pituus, hyppy, hyppy, hyppy. Jos nyt oikein muistin :) ! Kaikki meni siis suunnilleen hyvin. Vauhtia oli vähän enemmän kuin viimeksi, silti sain innostaa&kannustaa koko radan, minullehan se jano tuli ennemmin kuin Lilille :D Mut siis hyvin meni.

 

Ja agilityn jälkeen oli perustottelevaisuuskurssi. Moikattiin Bellaa kun siinä nähtiin ja sitten lähdettiin meidän ryhmän puolelle. Paikalla oli paria uutta tuttavuutta myös ;) Ensin tarkistettiin "kotiläksyt", eli sivulla olemista. Lili oli tosi hieno ja kontakti hyvä. Sitten otettiin seuraamista kontaktin kanssa. Sekin meni hyvin! Kontakti oli hyvä, vaikka ruoho välillä häiritsikin, sielläkin sellaista Liliä mahaan asti olevaa ruohoa. Sitten otettiin seuraamisista pysähtymisiä, nekin hyvin! Sitten seurattiin pujottelemalla toisia. Sekin meni hyvin. Ja sitä me todella tarvitaan, Lili ei oikein seuraa jos ei kuljeta ihan suorassa linjassa mutta nyt sekin onnistui, saatiin jopa kehuja :p Sitten ohitettiin toisiamme seuraten ja lopuksi pientä paikallaoloa. Se saatiin myös kotiläksyksi ensi kertaan :) Nyt oli meillä nakit ja kinkut mukana joten Lili oikeasti yrittikin ;>

Kirjoitellaas taas, heippa.

Janette ja Lili