Eli, me tultiin perjantaina koiraleiriltä, kivaa oli! Kirjotan nyt mahdollisimman lyhyesti meidän leiriviikosta.

Siis sunnuntaina meidän iskä vei minut, Lilin, Röllin ja Röllin omistajan Pelto-Ollilan leirille. Sinä iltana me vietiin tavarat aittoihin ja sitten vähän tutustuttiin toisiimme. Meidän kanssa oli Rölli + om, Iitu-kleini + om, ja eräs jolla ei omaa koiraa ole. Ekana iltana ei kauheasti tehty mitään, tutustuttiin vain viikon ohjelmaan ja siihen paikkaan tutustuttiin.

Meillä oli joka päivä 4h junior handleria, tosin välissä oli yksi ½h ruokatauko. Sitten meillä oli tokoa, koiratanssia, agilitya ja jotain luentoja. Leiri oli koirille varmaan aika raskas. Mutta esim: tokossa me ei tehty itse mitään. Agilityssa taas vain hypittiin.. Opin aika paljon junior handlerista ja olen menossa Hämeenlinna KV -näyttelyyn elokuussa. Siis junipr handleriin.

Meillä oli sitten myös perjantaina leirimätsäri. Lili oli avoimessa luokassa SIN2. Ja junior handlerissa JH3. Aika hyvin. (:

Ja siis leirille osallistui nämä koirat + leirikoirat: Lili-kääsna, Rölli-tipsu, Iitu-kleini, Olavi-labbis, Diva-seropi, Emma-göötti. Ja leirikoirat Edith-jackrussel ja Heluna-kesk.villakoira.

KIVAA OLI!

Ensi vuonna ollaan luultavasti menossa kennelliiton leirille. Siellä jos vaikka olisi agilitya vähän enemmänkin jne.
-------------------------------
Tänään oli muuten mätsäri. :> Se oli tossa lähellä. Lili oli nyt koko viikonlopun Ama-käppänällä hoidossa. Sieltä sitten käveltiin mätsäriin. Oltiin PUN3. :D<3 Jeejee.