Huomenna siis lähdetään tampereelle näyttelöimään. Kovin kummoisesti ei olla valmistauduttu. Kohta lähden varmaan suunnittelemaan tämän päivän tokotreenejä. Pitäisi varmaan pakatakin tänään, kerran taisin historian tunnilla tehdä ihan listan että mitäs kaikkea mukaan tarvitsee. Ehdottomasti ainakin teippirulla ja kännykkä jotka viime kerralla jäivät kotiin :D Pari päivää sitten leikkelni myös Lilin partaa ja voisin tänäänkin sen saman tehdä, saippua ei tuohon lämpimän ruskeaan sävyyn paljoa vaikuta. Voisi myös treenata tänään tokon ohella vähän näyttelyjuttuja.

Me ollaan nyt parin päivän aikana treenattu tokoa vain pallovoimalla. Intoa ainakin löytyy ja palkka on mieleinen koiralle :) Joskus tulee aivan kamalia paniikkikohtauksia kun ei mikään tunnu onnistuvan. Seuraamisessa on joskus todella kaukana ja siinä sitten itse saan maiskutella ja läpytellä että viereen, viereen, viereen. Ei me mihinkään kokeeseen varmaan voida näin mennä, sitten voidaan kun oikeasti menisi hyvin! Liikkeestä maahan on myös aika hankala, ollaankin treenattu maahanmenoa nykyään vain sillein että lenkillä aina välillä huudan että maahan ja niin. Paikallaolokin on vähän hankala, Lili ei tykkäisi tuossa hangessa oikein makoilla.

Eli siis, huomenna Lili saakin matkustaa monella eri kulkuneuvolla, autolla juna-asemalle ehkä klo 7:30 > juna-asemalta juna lähtee 8:11 > tampereella asemalta sitten bussilla tai taxilla pirkkahallille. Toivotaan että ollaan se tunti ennen kehän alkua paikanpäällä (: Meidän numero on 109 ja siis meidät voi bongata klo: 11 jälkeen junior handler kehästä 34 vanhempien luokasta. Nuoremmat siis alkavat 11 ja niitä on 16. Sen jälkeen sitten meidän vanhempien huima 64 koirakkoa pääsee kehään (tuskin tosin samaan aikaan). Täytyykin huomenna varata tuo kehäkartta ja muut mukaan että löydetään helposti kehän reunalle. Toivottavasti saadaan Lilille hyvä paikka vaikka aika myöhään sinne mennäänkin. Varmasti tulee taas olemaan unohtumattoman hauskaa koettaa etsiä se kehä, minä raahaan häkkiä, reppu selässä ja hassun hauska partakoira kainalossa ettei vain kukaan pysty sitä syömään.

Kirjoitellaan sitten näyttelyn jälkeen huomenna, tsau :P

t. Osaamaton, epäsiisti, hermostunut Junior handler ja hihnassa tempoileva, kiljuva, karvaton junnu-koira