Ei olla mitään ihmeellistä puuhailtu, odotan innolla vain Lilin trimmausta. Päivittäin harjoitellaan joitain pikkujuttuja koiran kanssa, Lili osaa jo seurata ihan kohtuullisen hyvin. ;) Olen nyt myös alkanut harjoitella ahkerasit koiran kanssa Janakkalan mätsäreihin, jotka ovat 22.3. Toivottavasti pärjätään, ensimmäinen kerta hallissa, mutta tuskin tulee mitään isompia ongelmia. Odottelen jo kesää, pääsee uimaan ja tekemään kaikkea muuta mukavaa.

Olen nyt todella kiinnostunut agilityn aloittamisesta, E-HKK:ssa tosin on nyt alkeiskurssi kesken, ja loppuu vasta ensi kuun lopuilla, joten en nyt kesken viitsisi mennä, kun oltaisiin sitten muita jäljessä. Ja pitää joskus soittaa sinne ja kysellä että tarvitseeko olla tuon koirakerhon jäsen, ja muutenkin pitää kysellä lisätietoa tuosta agilitylisenssistä, kun semmoinen pitää hankkia.

Nyt on melko paljon lunta (no ei edes kauheasti), yli pari senttiä silti. Haluaisin että tulisi jo kesä, mutta on ihan hyvä että on lunta; tassut ei kuraannu. Nyt tosin ongelmana on lumiset tassut, Lilillä ei onneksi kauheasti kerry lenkin aikana lumikökköjä tassukarvoihin, mutta riittävästi silti.

Kohta tässä pitääkin viedä koira lenkille. :P Ja nyt pitää alkaa trimmauksen jälkeen käyttämään talvipukuakin, ettei palella koirua, tänäänkin oli aamusella n. 13c pakkasta.

- Janette ja Lili