Sunnuntaina oltiin siis tampereen kv-näyttelyssä. Aamulla heräsin joskus vähän yli viisi, Lili nousi sitten tunnin minun jälkeeni. Käytiin parin kilsan lenkillä ja vartin yli seitsemän lähdettiin hakemaan äitin kyyditsemänä Nelliä kyytiin ja siitä rautatieasemalle. Juna saapui jonkun puolen tunnin odottelun jälkeen. Löydettiin aika hyvin lemmikkivaunu ja mentiin istumaan. Minulla oli jo valmiiksi ostettu lippu, mutta konduktöörille piti maksaa silti Lilistä se 5e. Matka meni aika nopeasti, samassa vaunussa matkusti myös pari kääkkää sekä eräs koiria katsomaan tullut tyyppi joka kovasti kyseli Lilistä ja että mahtaisiko Lilille tulla koskaan pentuja :D Hi.

Perillä Tampereella rautatieaseman ulkopuolella meidät bongasi toinenkin Lilistä kiinnostunut. Lilin rotu oli kuulemma westie ja henkilö kertoi innoissaan omasta snautseristaan. Aika nopeasti Nellin kanssa karattiin paikalta, minä sain kantaa häkkiä ja Nelli kuljetti Liliä. Karttaa emme olleet ottaneet mukaan ja meillä oli hieman hankaluuksia etsiä bussipysäkki josta meidän bussi lähtisi pirkkahalliin. Lopulta taksilta ja bussilta kysyttyämme löysimme oikean pysäkin ja pääsimme kyytiin. Bussissa oli aika ahdasta joten jouduimme seisomaan. Siellä oli myös toinen koira joka Liliin tutustui.

Kahdeksan kilometrin bussimatkan jälkeen oltiin perillä. Sisään päästiin ihan nopeasti ja kehäkin löydettiin helposti. Siinä sitten laitettiin tavarat paikoilleen, vähän käytiin shoppaamassa kunnes kehä alkoi. Me mentiin Lilin kanssa kehään "ekassa erässä". Meni tosi hyvin! Piti olla pöydällä, antaa tuomarin hipelöidä (siitä Lili ei tykkää), tehdä kolmio sekä mennä edestakaisin. Tuomari sitten lopuksi antoi kommenttia että koira esiintyy tosi kauniisti, kolmio ja edestakaisin -liike menivät tosi hyvin mutta koira voisi ottaa enemmän kontaktia. Olin ihan että häh, kontaktia?! No, eipä sitä juuri jääty murehtimaan, kierrettiin vielä ympyrä omalle paikallemme. Kun kaikki olivat suorittaneet yksinään liikkeet niin koiria seisotettiin. Tuomari sitten valitsi viisi jatkoon, jonne me ei päästy :) Se ei todellakaan harmita, tosi hyvin meni ja mokailuja ei tällä kertaa tullut yhtään, jee.

Odoteltiin sitten Lilin kanssa kun Nelli ja Hani-sheltti olivat kehässä. Napsin myös pari kuvaa neidistä jota pidin (köhköh!) vapaana meidän häkin lähettyvillä. Se sitten majoittui nukkumaan penkin alle :) Kuvia en nyt voi pistää koska kuvankäsittely ohjelma ei suostu pienentämään niitä :<

Tiistaina (eilen) meillä oli agility. Meni todella hyvin! Ainakaan ei mokailtu, Lili meni hienosti ja itse ohjasin ihan siedettävän hyvin. Vauhtia pitäisi saada lisää aika paljon vielä mutta se nyt ei vielä mikään ongelma ole :)

Tänään pitäisi varmaan ilmoittautua lahti kv näyttelyyn, jipp :)

Kohta lähdetään varmaan lenkille, keritään varmaan käydä ennen kuin ihan pimee tulee :D

t. Janette ja Lili