Tiistaina oli agility. Paikalla oli vain Lili, Topi-tolleri sekä Myrtti-lappari ja Myrtin omistajan(?) toinen koira Jaava. Mentiin aluksi lyhyttä rataa ja sitten melko hankalaa hyppy+putki pätkää. Me onnistuttiin tosi hyvin ekalla kerralla, ilmankos kun vauhti on niin pieni niin kerkeän hyvin tekemään kaikki väännöt ja käännöt. Koira kipittelee vain minun perässäni. Lopuksi mentiin kontakteja, a-esteessä oli joku juttu ettei Lili millään mennyt aata toiselta puolelta, seinää kohti. Muuten meni ihan hyvin. Puomille saatiin vauhtia viemällä nami alustalle ja kepitkin menivät hyvin. Itse en jaksaisi hokea kepkepkeppejä.

Eilen meille tuli Iiris-sheltti (blue merle) hoitoon. Omistajat muuttavat ja Iiris tuli siksi aikaa meille. Kohta se lähtee takaisin kotiin. Iiris on kyllä todella erilainen persoona kuin Lili. Ujo ja rauhallinen, Lili riehuu omien pienien lelujensa kanssa ja tunkee joka paikkaan mustasukkaisuus puuskissaan. On se niin onneton reppana tuo Lili :< Hyvin nuo tulevat toimeen, eivät ne paljoa leiki, Lili taitaa olla aika raju :P Ulkona ne tuossa takapihalla ovat käyneet juoksemassa, innostus lopahtaa kuiteskin kun Lili alkaa rähisemään ja tökkimään tassuilla. Hyihyi Lili >:D

Ollaan lupauduttu Lilin kanssa joskus menemään väsyttämään kaverin bichon frise. Kaverini kertoi että koiralla on vauhtia ja energiaa vähän liiaksikin. Ehdottelin siinä sitten sille kaikkea aktivointijuttuja mutta myös sitä että voitas sopia treffit joskus koirien kanssa. Ajateltiin kokeilla joskus jollakin pellola että kumpi näistä valkoisista on suurempi duraseli. ;) Toivotaan ettei Lili ärsyynny Aatuun, kuulemma poika on hieman murkkuiässä ja hormonit hyrrää.. Lili kun ärsyyntyy todella helposti nykyään. Eihän se pure, ärhentelee vain ja luimistelee pahoillaan minulle.

Tokotreenit on todellakin menneet hyvin! Lili seuraa tosi reippaasti, käännöksissä vähän kontakti tippuu muttei pahasti. Tosi upeeta!:) Liikkeestä maahan on vähän hankala mutta muuten menee hyvin.

Tässä pari kuvaa Iiriksestä ja Lilistä.

 

t. Janette ja Lili (+ Iiris)