Kuvia en ole jaksellut ottaa lähiaikoina, tai ottamisen jälkeen ovat päässeet poistoon heti. Kamera pursuilee kaikkia turhia kuvia joita ei kuitenkaan viitsisi poistaa. No pitää kai siirtää muistitikulle ja sitten kameran sais tyhjäksi :)

Eilen meillä kävi Iiris-sheltti kylässä. Vähän jotain leikin tapaista ne tuossa sähläsivät, Lilin murinoista huolimatta varmasti oli hänestäkin kivaa tavata kaveria pitkästä aikaa. Lili nykyään murisee kaikille..

Tänään käytiin lenkillä Ali-kääkän kanssa, Lili näki pikku pentusen ensimmäistä kertaa. Ali oli terhakas pikku ruskea palleroinen jota Lili ei ainakaan vihannut :) Jossain vaiheessa pellolla pääsivät kummatkin vapaiksi ja juoksemaan ja vähän leikkimäänkin. Jiip =) Lili oli ärrrär ja Ali oli vikiviki. Mutta niin kuin jo totesin, Lili murisee kaikelle! Sille on tullut joku pomottamis kausi, onneksi ei meitä ihmisiä komenna, kyllä sille tulisi päätös silloinkin, mutta silti.

Tänään meillä on käynyt paljon vieraita ja Lili on saanut haukkua ja pitää meteliä ja olla rapsuteltavana. Minä sain tänään uuden tietokonehiiren ja nyt on kyllä mukavampi tutkia juttuja kun ei tällä kosketushiirellä mitään saa aikaiseksi. Tänään oli aamulenkki taas vähän lyhyt kun omistaja mokaili herätyksien kanssa.. Hihhii.

Huomenna on vielä koulua ja sitten viikonloppu, ilman Liliä tosin jälleen. Me suunnistetaan iskälle taas jälleen kerran. Lili jää kotiin tai lähtee mökille, en tiedä (=

Mutta heippa hei, tuli hieman lyhyt ja tyhjä kirjoitus..

- Janette ja Lili -