Meidät haastoi Rami.


1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse kansion neljäs kuva ja julkaise se blogissasi
3. Selitä kuva
4. Lähetä haaste neljälle bloggaavalle kaverillesi!

Kuva on meidän koirakaveriporukan pikkujouluista 2008. Joulun tuloa juhlistettiin mm. koirien nakin syönti kilvalla, omistajien tietokilpailulla, herkuttelulla ja pelkällä yhdessäololla. Ja mun me Lilin kanssa ollaan niin huippuja että on pakko aina leuhkia meidän "taidoillamme" niin temppuiltiin sitten omaksi iloksi kun kerrankin oli tilaa. Kuvassa Lili siis riehuu patukan (ja minun) kanssani.

Me ei nyt haasteta ketään ;d

-----------------------------

Nyt kun kerrankin sain syyn tulla kirjoittelemaan niin kerrotaas vähän meidän kuulumisia. Ollaan tosi epäaktiivisia taas vaihteeksi tämän kirjoittelun osalta oltu. Missä vika. Hiih(to)loma alkoi melko tylsissä merkeissä. Ei olla mitään kummempaa tehty (milloinkohan tapahtuis muutos..). Me ei tosiaan aiota hiihtää, itse tunnen suurta vihaa sitä lajia kohtaan. Me voidaan kulkea koiran kanssa ihan jalan.

Löysin vihdoin ja viimein kamerani laturin! Se on ollut hukassa ja pitkään. Vihdoin saan ottaa uusia kuvia ja pistää niitä vaikka tänne. Suunnitteilla olisi myös uusi ulkoasu meidän kotisivuille. Katsotaan nyt päästäänkö tuota paperiluonnosta pidemmälle tässäkään asiassa.

Eli mitäs tässä. Samojen vanhojen juttujen toistoa. Ei siis mitään kerrottavaa. Onneksi Liliä ei pahemmin haittaa tämä meidän tylsähkö elämäntapamme, ainakaan vielä se ei ole alkanut protestoimaan vastaan ja en kyllä sitä aio odotellakaan. Pakko meidän on sen kerran viikossa agitreenien lisäksi jotain muutakin keksiä. Olen nyt koettanut opettaa Lilille uutta temppua. Sitä että se hyppää syliin. Aika turha temppu toisaalta ja tuskin onnistuu tuon opettaminen. Lili kun tykkää hyppiä vain esteiden yli.

Pihii. Minä tässä odottelen milloin viime öisen oscar-gaalan seuraamisen jälkivaikutus iskee. Ei väsytä yhtään ;p

t. Janette ja Lili