Huh, nyt olen taas unohtanut kirjoittaa, hyvä minä. :')

Maanantaina 19.5. oli meillä agilitytreenit. Minun piti käydä ostamassa Lilin kanssa siwasta lihapullia, kyllä sieltä jotain muutakin tarttui mukaan.. Pilkoin lihapullat jo kauan ennen agilityn alkua, olen aivan innoissani näistä treeneistä. :'D Pakkasin mukaan kaiken tarpeellisen, juomapullo, vesikuppi, Pepita-lelu ja muovipussi jossa lihapullia! :D

Agilityssa oli mukavaa, niin kuin oli viimeksikin ollut. ;')) Meitä oli vain kolme. Lili, Milo-käppänä ja Kerttu-russelinterrieri. Aluksi menimme esteitä; teimme erilaisia lähestymistapoja ja esteeltä suoraan käännös takaisin jne. Sen jälkeen me odotimme vähän aikaa että osaavat siirtyisivät radalle, ja menimme sillä aikaa pöytää. Lili ei pysynyt pöydällä, vaan hyppäsi aina alas. Aivan innoissaan hyppäsi siihen, ja sitten hyppäsi alas. Mun piti ottaa Lili sitten hihnaan. Hihnassa se onnistui, ei edes silloin yrittänyt hypätä alas. Kai se luuli että pöytä on jokin este? ;') Sen jälkeen siirryimme toiselle kentälle ja kokeilimme rengasta. Muut olivat viime kerralla menneet irtorengasta, kun me ei oltu treeneissä. Nyt Liliä pelotti rengas kamalasti, kesti aika kauan ennen kuin se hyppäsi vapaaehtoisesti, meinasin jos ottaa hihnan käyttöön. Sitten kehuin kauheasti. Menin toisen kerran, ja taas kesti melko kaun, no menihän se sitten kumminkin, ja taas kauheasti kehuja ja namia. :)

Sitten saatiin tehdä sitä mistä oma koira eniten pitää. Lili pitää eniten hyppäämisestä, niin kuin toinenkin käppänä Milo. Hypytin Liliä ja harjoittelin tunnin alussa opeteltuja juttuja. Lili aina panostaa esteillä vauhtiin ja korkeuteen, kauhean huolellinen se ei sitten ole siinä, mihin pitäisi esteen jälkeen lähteä. Tämä Kerttu-russeli muuten meni sillä välin puomia, Lili inhoaa puomia, ja pelkää, niin myös tämä Milo-käppänä. :"D Sen jälkeen kun olimme vähän leikkineet koirien kanssa, menimme kepeille. Jokainen meistä suoritti kepit. Meillä meni hyvin. ;') Sitten ne piti ottaa toisesta suunnasta ja siitä suoraan putkeen. Minulla oli vaikeuksia, emme olleet koskaan menneet keppejä näin päin ! Niitä pitääkin alkaa harjoittelemaan.. Itse menin aivan sekaisin ohjauksessa, ja niin sitten koirakin sekosi. Lopulta me menimme onnistuneesti. Putkella tuli taas vaikeuksia. Ohjasin ehkä vähän väärin. Kouluttaja oli jo tulossa pitämään Liliä, kunnes se sitten ampaisi putken läpi, vaikka en ollut vielä edes toisessa päässä sitä kutsumassa. Toisen kerran putki meni odotetulla tavalla. Jes! Hyvä Lili. :')<3

Agility on niin kivaa, odotetaan jo ensi kertaa. ;))

Tiistaina 20.5. olisi ollut Match Show Lempäälässä. En edes kysynyt kyytiä, en varmaan olisi päässyt. Eilen myös kävin Lilin kanssa kävellen siwassa. Ostin itselleni coca-colaa ja suklaapatukan, meillä on tänään pyöräilyretki kaatopaikalle, joten tarvin evästä. Lilille en nyt ostanut mitään. Sillä on varastossa paljon mätsäripalkintoherkkuja. :)

Tänään ei ole kai ohjelmassa mitään uutta. Keskiviikko, käh. Nyt on vielä aamu. :'D Olen kirjoittanut tätä blogimerkintää yli 10min. :"D Ja kouluunkin pitäisi lähteä. Lili nukkuu vielä. Vartin yli kahdeksan lähren sen kanssa lenkille. Ihanaa, kesäloma alkaa jo ensi viikolla! Meillä on torstaina kevätjuhla, ja lauantaina saadaan todistukset, ihan varma en ole mitä perjantaina sitten on. Mun pitäisi käydä ostamassa kevätjuhlapuku jostain, Ideaparkiin on tarkoitus lähteä. Eilen sekoitin Lilin puuron sekaan niitä näytepussiruokia. Jotain.. Acanaa? Olisko ollut.. Hmm. Lili vähän nyrpisteli, mutta söi lopulta. Pakkohan meidän on jotenkin käyttää nuo näytepussiruuatkin, ei niitä nameiksi tarvita, meillä on kaksipakkasuta liha/broileripyöryköitä. Mutta, siinähän oli. Ensi kerran kirjoitan ehkä maanantai-iltana taas treenien jälkeen. Heidoo. :))

- Janette ja Lili