Moi,

on ollut nyt melko kylmät kelit, itsekin ajattelin josko pitäis luovuttaa tuon pyörän kanssa kouluun sotkeminen, ja alkaa kulkea bussilla tai vaihtoehtoisesti autolla. Aamulla oli lenkin aikoihin n. -5c pakkasta, ja tosiaan ei tykännyt Liipetinkään sen kummemmin ulkona oleskella.

Mun pitäisi jaksaa tuota naksutinkoulutusta Lilin kanssa. Pitäs ostaa uusia nameja, jotka menis kurkusta helpommin alas kuin nuo normaalit raksut. Mutta, katotaas jos se kohta alkais jo ehdollistumaanki tuolle naksulle. Sitten voitas alkaa harjoitteleen noutoo tuolla "leikitin" -nimisellä vetopallolelutsydeemillä. :)

Lili ei ole nyt sen kummempia äksyilyjä osoittanut, josko se on aiemmin viikoilla ollut vain jotain väsymystä, sen kiukkuilut. Ihana pieni Höttöpossu joka nukkuu joka yö tiukasti minun vieressäni, ja aamuisin herää kaikista myöhimpään lenkille. :'D Varsinainen hienohelma.

Me (=minä ainakin) odotellaan seuraavaa agilitykertaa. Josko mentäis sitten Milkan opastuksella muitakin esteitä, ken tietää. Kuulin yhdeltä tutulta, että mahdollisesti, eli ehkä, voisi olla heidän seurallaan joulukuussa epikset. Olis kiva jos ne pidettäisiin, päästäs mekin kisaamaan ihka ensimmäisiin virallisiin epävirallisiin agilitykisoihin. ;)

Hyvää tulevaa talvea, toivotaan että nää pakkaset pysyis suunnilleen aisoissa, ettei tarvisi agilitysta pakkasrajan takia pois olla.  :)

 

Janette
         Lili