Meillä oli tänään koiramaiset pikkujoulut apparan kioskitiloissa. Meitä oli paikalla seitsemän, kaikki petsieläisiä koiraihmisiä ja muutenkin tuttuja. Koiria oli paikalla Putzi ja Leevi -bichonit, Vili -aussi, Rölli -tipsu, Alli -rihveli ja Lili -käppänä (omistajineen) + Ilona ja Celina -harjakoirien omistaja Nelli. Meidän vuokra alkoin joskus klo 12 ja silloin mekin Lilin kanssa paikalle saavuttiin. Paikka oli minusta ihan mukava, ei kauhean iso, mutta meidän pienelle porukalle just hyvä. Odotimme aika ison tovin, koska Sara-papillonia ei näkynyt, mutta odotimme turhaan. Ei missään vaiheessa siis tullut ja puhelimeen ei vastannut. Kummaa..

Aloitimme ohjelman laittamalla kaikki tarjottavat esille (me tuotiin pipareita). Sitten Nelli piti (minun avustuksella=D) nakin-syönti-kisan. Koirat kisasivat pareittan ja poimivat nakkeja suoralta pieneltä matkalta ja kumpi oli ensin maalissa (ja syönyt kaikki) voitti. Me aloitettiin Lilin kanssa, kisaparinaan Rölli-tipsu. Lili vetäsi nakit aika nopeasti partaan, ja voitimme, joskin aika niukasti. Eli Liips pääsi jatkoon! =) Vili voitti Allin heidän vuorollaan ja Putzi Leevin(joka ei syönyt yhtäkään). Niimpä meillä oli finaalikolmikko; Lili, Vili ja Putzi. Jouduimme ottamaan nyt jokaiselle oman ajan, koska Vili ja Putzi eivät jostain syystä tulleet laisinkaan toimeen keskenään (Vili ei pitänyt kummastakaan bichonista). Lili sai ajakseen 10,42, Vili 9,62 ja Putzi 7,jtn. Lili oli kolmas (!!) ja Putzi vei voiton, jonka jo alussa huomioin mahdolliseksi, koira veteli nakkeja kuin imuri =D

Siinä välissä sitten söimme ja puuhailtiin jotain, juteltiin kenties. Tarjolla oli glögiä, pipareita, joulutorttuja, limua, mehua ja Nellin hieno kaali-tikku-varras-juttu. Se oli hyvää, hyvä kun joku tajusi ottaa edes vähän suolaista mukaan. Syömisen jälkeen Pauliina (Vilin om.) ja Julia (Leevin om.) pitivät tietokilpailun koiriin liittyen. Kaikkia kysymyksiä en nyt muista, jotain että mitä basenji ei osaa tehdä ja että mikä on laviinikoira tms. Kysymyksiä oli yhdeksän. Minä sain 8/9 pistettä ja se oli voittajatulos, palkinnoksi san pukkisuklaata! =)

Tuo kolme tuntia oli minusta tosi kiva. Harmi vain kun yksi jäi nyt sitten puuttumaan. Temppuilin vähän Lilin kanssa ja etsimme Riian piilottamat joulupaketit koirille (joissa näytepussi ja jtn luita). Pikkujouluissa oli vähän miesvalta, Lili ja Alli olivat ainoat tytöt ja lähes ainoat jotka tulivat toimeen kaikkien kanssa. Mitä nyt kaikki vähän pikku-Allia kiusasivat. Rölli taas ruikki tiesminne ja Vili ja Putzi toisilleen ärhentelivät (joutuivat olemaan kiinni ._.).

Oli siis tosi kivaa, toivottavasti pidettäs samalla (?) porukalla ens vuonna uudestaan! Ei ollut liikaa väkeä eikä liian vähän. Ehkä olis ollut kiva jos olis kisoihin osallistunut enemmän, ja jos vuokramaksua olis ollut enemmän maksamassa. :)) Ens vuodeks (?) olis kiva myös saada lisää ohjelmaa, mä jo mietin että voitais Lilin kanssa vetää joku koiratanssi show jos siellä olis radio ja saatas joku ohjelma valmiiks =)
petsie019248830_b.jpgpetsie019248816_b.jpg
Vasemmalta oikealle > Putzi, Leevi, Alli, Lili, Rölli ja Vili.

petsie019249062_b.jpgpetsie019249059_b.jpg
Temppuilua^^

Hyvää joulu odotusta ! Apua eihän siihen ole enää kauaa ;o

Janette ja väsynyt Lili