Huhhahhei. Mitäs tässä laiskotellessa. Oli ajatus tänne kirjoitella meidän treenisuunnitelmia mutta on mennyt ihan innostus treenata tuon kanssa nyt ollenkaan mitään. Ei Liliä kiinnosta niin ei sitten minuakaan motivoi raahautua lähikentälle vain katselemaan Lilin haahuilua ja tottelemattomuutta. Voisin tosin siivoilla tuota takapihaa ja pystyttää kepit ja keppejä voitas treenailla. Tarkotus olis että joskus L ei tarvitsisi kepeissä ollenkaan apua, joskushan se menee ihan ilman ohjausta.

Oon tutkiskellut vähän noita sterilointi hintoja. Vethaukseen soitin, siellä maksaa 400e-450e, Kanta-hämeen eläinklinikalla jotain 320e. Tervakosken Helmeen pitäisi soittaa mutta eilen ja tänään soitin vähän liian myöhään, poikkeuksellisesti oli mennyt kiinni jo neljältä. Tawastvettiinkin olen soittanut kahtena päivänä mutta aina on ollut kaikki jossain toimenpiteissä joten ei olla vastattu. Huomenna pitää sitten taas soitella :) Koetetaan etsiä nyt mahdollisimman edullista paikkaa, todellakaan yli 500e en maksaisi. Tawastvetissä ollaan käytetty rokotuksissa joten se nyt olis se mieluisin paikka.

No mitäs muuta tässä. Tämmöstä yleistä hölöpölötystä taas tänne, milloinkohan alan kirjoittamaan vaan kun on jotain asiaa? :------)

Ai niin ai niin! Onhan tässä jotain ihan asiaakin! 25 päivä lähdetään lahteen (kyyti vielä vähän auki) ja 26 päivä menen seuran kisoihin avustamaan. Siis jotain toimintaa. Lahdessa osallistujia on vanhempien sarjaan 23, jes, kerrankin noin vähän ! :-)

 

            Janette ja Lili