Sähköpostiin oli tänään/eilen tullut ilmoitus että meidän agilitytreenit alkavat taas ensi kuussa (4.5?), maanantaina ja kisaamaan tähtäävät ryhmässä. Siinä 17:30-18:30 aikoihin kait alkaa, Kirstulassa. Huomasin tässä sen ikävän asian että meidän perustottelevaisuuskurssi on samana päivänä, mutta alkaa klo 19:00. Voi harmi! Onhan siinä välissä se tauko, noin puolituntia, mutta onkohan Lililtä sitten puhti aivan pois jos pari tuntia joutuisi treenaamaan?  :-(

Tänään otettiin ulkona vähän seuraamista, paikallaoloa, luoksetuloa sekä harjoteltiin vain maahanmenoa. Se seuraaminen on kyllä tosi hankala juttu! Joskus menee tosi hyvin mutta vain vähän aikaa. Joskus taas ei onnistu ollenkaan, yleinen virhe meillä on se liian iso väljyys siinä liikkeessä.

Ensi viikonloppuna tapahtuupi kaikenlaista. Perjantaina on ihan normaali ilta, aikasin nukkumaan. Lauantaina sitten täytyykin herätä myös ajoissa ja bussilla körötellä lahteen. Ei olle näyttelyjuttuja kyllä yhtään treenattu mutta kyllä ne nopeasti muistuvat mieleen. Meidän kehä alkaa onneksi vasta yhdeltä :---) Lahdesta siis palaudutaan luultavasti siinä illalla. Sunnuntaina on sitten vielä aikaisempi herätys. Minun pitää olla 6:30 seuran agikisoissa avustamassa, L saa jäädä lepäilemään.

Muuta sitten ei taaskaan ollut, terppa ;-)

 

Janette ja Lili