EN KEKSINYT MITÄÄN HYVÄÄ OTSIKKOA. :P

Näh, ei olla mitään ihmeellistä puuhattu. Tylsää kun agility on tauolla. Tänään Bellan omistaja toi mulle junior handleriin ilmoittautumis kaavakkeen, kun meillä ei oo tulostinta. Pääsen siis ilmoittautumaan junnuun. :'D<3 Apuaa, alkaa kohta jo jännittään. Ensimmäinen meidän virallinen näyttely, vaikka ei rotukehään mennäkkään. Bella-corgi on menossa lauantaina rotukehään. Toivottavasti eivät junnut ja corgit ole samaan aikaan, haluun mennä katsomaan ja kannustamaan Bellaa. :D Sunnuntaina sitten on käppänät, onneksi, en millään pystyis oleen hetkeäkään pois kääpiösnautsereiden kehältä. :P Toivottavasti Lilin tuttuja olis tulossa.

Huomenna illalla tulee meille hoitoon Iiris-sheltti. (: Iiris ja Lili tulevat ihan hyvin toimeen keskenään. Iiris on käynyt kaksi kertaa tutustumassa Liliin, ja hyvin ilman nahinoita ovat olleet. Iiris tosin on ollut melko ujo, mutta luulen että ne vielä ystävystyvät. Jännittää nyt, että miltä tuntuu viedä kahta koiraa lenkil, no ei ny. :P


No, ei mulla tällä kertaa muuta. Olis kiva jos saisin Lilin sivuille uuden ulkoasun. Itse en tosin jaksa mitään väkertää. Nyt kesällä ei olla melkein mitään tehty. Sen takia blogiin ei olla usein kirjoiteltukkaan.

 Janette ja Lili

iirisnt8.jpg
Iiris ja Lili <3