Pääsenpäs vasta nyt kirjoittamaan epiksistä, kun tänään tulin vasta mökiltä.

Keskiviikkona oli siis ne janakkalan koirakerhon 15-vuotiscup epiksien yksi osakilpailu. Päivä oli kuuma ja olin unohtanut Lilin lelut kotiin. Minimöllien rata vaikutti helpolta, minua huoletti vain tuo Lilin laiskuus kuumana päivänä. Lämmiteltiin hieman kepeillä (joista Lili kovasti pitää) sekä hypyillä ja puomilla. Radalla oli vain hyppyjä (pituus,muuri), puomi ja putkia. Me oltiin viidensiä kahdentoista koirakon joukosta. Saimme puhtaan radan, ja ei mennyt yli yliajankaan (joka oli tosi löysä)! Meille taisi tulla ainoa nolla ja voitimme luokkamme. Moni koira olisi ollut meitä nopeampi, mutta sitten oli tullut niitä virheitä.

Palkintopallille nousi Lili, treenikaveri Milo (radalta 5 virhepistettä) sekä bichon-Putzi, jonka myös tunnemme. Palkinnoksi Lili sai ruusukkeen (ensimmäinen agilitysta!), beneful herkkuja, kärpäslätkän ja kaksi puuhamaa lahjakorttia :-D

12.8. on myöskin osakilpailu, ja sen jälkeen finaali, johon me päästäisiin jos tulis myös ensi kerralla sijoitus. Mitään odotuksia ei ole, kun tämä vauhti nyt on mitä on ;-)

 

voitto.png rusuuke.png