Heippa taas (:

Eilen oltiin taas liitelemässä esteillä. Pitkästä aikaa siis, talvitauko oli Lilille ainakin toosi pitkä. Heti paikan tunnistettuuan ei meinattu päästä lämppäämään ollenkaan kun koira veti pitkänä kohti Pekolan lavaa, huh. Siellä oli meneillään vielä tokoryhmä kun sisään oltiin tunkeemassa, heittivät sitten vielä hetkeksi pihalle odottelemaan. Pian porukkaa alkoi lipua pois lavalta ja meidän agiporukka pääsi sisään. Paikalla oli Taika/Taiga valkonen paimenkoira (??), Topi-tolleri, Milo-käppänä ja joku whippet (en muista nimeeää!). Mentiin ensin ihan pelkkää hyppyrataa, tosi helppoa, ainakin luulisi. Me oltiin toisiksi viimeisiä (maksit ekaksi, sitten me mini/medi käppänät). Lili oli niiin täpinöissään, ihan intona, tais olla tosi ilonen kun tajus että liitelemään päästään. Esteistä se sitten innostui valtavasti, hyppäsi se pari kertaa kai ilman lupaakin ekan esteen.. Meni tosi hyvin, Lilillä vauhti päällä ja noin helpolla radalla ei paljoa ohjaajakaan virheitä tällä kertaa tehnyt. Pikku-lämppäys-radan jälkeen mentiin puomia, pari kertaa sekin. Lili meni aluksi puomin tosi hitaasti ennen kuin kouluttajan vinkistä laitoin namin odottamaan puomin päähän. Sitten tuli jo vähän lisää vauhtia. Mutta ihan tyytyväinen olen, en minäkään nuin korkealla uskaltaisi kovaa juosta :D Lopuksi mentiin vielä jotain pientä hyppy,putki,hyppy,hyppy kiekuroita, valssailut oli paikallaan. Minä siinä huonosti valmistautuneena tein aika paljon virheitä, mutta kyllä se koira putkeenkin meni jossain vaiheessa. Eilen meidän treenit piti siis Milka ;)

Tänään  koulun jälkeen aloin hommailla Lilin turkin kanssa. Olen innostunut alkamaan rullaamaan sen turkkia, eli nyppimään tasaisin väliajoin jolloin turkki pysyy näyttely kunnossa pidempään. Nyt en kerinnyt nyppimään kuin pään (korvat,päälaki). On tuo trimmiveitsi todella hyödyllinen kapine! Karvaa lähti kiitettävän paljon. Parantamisen varaa tuossa tekniikassa on silti vielä paljon. Joitain koloja korvalehtiin jäi, nypin kai epätasaisesti. Mutta muuten ihan tyytyväinen. Pitäisi joskus jaksaa edes jonkun verran nyppiä runkoa ja häntää ;)

cimg8996ol2.jpgcimg8997jf4.jpg

^ Kumpi korvista on trimmaamaton ja kumpi jo käsittelyyn päässyt? :'D

cimg9002yo0.jpg

Sain myös agility-treeneistä pari videota.


Hyppyjä, puomi ja hyppy+putki. (videot avautuu uuteen ikkunaan)

 

- Janette ja agility-Lili

Ps. Minä juhlin eilen myös 14w synttäreitäni, mitään suurenpia pirskeitä ei ollut, mutakakkua ja agilitausta ! :'D Sain lahjaksi tosi upean herätyskelloradion (wau!! :O).. Kaipa se äiti ajattelee että minun aamuiset myöhästymiset johtuvat että kännykkä valvottaa ja kun siinä on herätyskello niin en voi sitä kiinnikkään pistää.. Phihii. Mutta nyt kelpaa kyllä tuo ihan tosi hyvin, upea ihana ja aamulla on kiva herätä voice-heräämön avustamana :D Tällänen.