Tänään koulun jälkeen pakkasin namit ja nlyremmin taskuun ja lähdettiin töpinälle. :'P Siellä odoteltiin hetken aikaa ja Bella tuli omistajansa kanssa. Aloiteltiin siinä vähän treenailla ja oteltiin kuvia. Harjoiteltiin enimmäkseen näyttelyihin, vähän jotai tokojutskaa kokeiltiin. :'DD Sain vihdoinkin kaverikuvan Lilist ja Bellasta!! ;DDD Sitten alkoi hieman sataa ja lähdettiin kotiin. Siinä sitten leikkelin nakit ja kampailin Liliä ja lähdettiin agilityyn. :)) Agilityssa koottiin sellainen pikku jutska. Oli esteet niin kuin neliössä, ja sitten kun yksi veti niitä ohjatusti niin muut saivat mennä aata, putkea, puomia ja keppejä. :) Hypyt menivät ekalla kerralla hyvin ja meitä kehuttiin ja kokeiltiin jotain erilaista ohjaustyyliä. Kepit menivät ihan ok, Lili vähän innostui ja haukahteli. ;DD Putki meni myös hyvin, puomissa riitti vauhtia t o d e l l a paljon. Sitten toisella kerralla esteissä Lililtä alkoi innostus loppua. Ei niitä kauaa sitten otettu vaan mentiin riehumaan Pepitan kanssa. :D Sitten vielä kolmannella kerralla meni kyllä aika huonosti, Lili ei ollut melkein yhtään kiinnostunut noista nakeista, ja sitten mentiin kerran kunnolla ja lopetettiin. Äiti oli tulut hakemaan ja lähettiin kotiin. ;)

A p u a !! Kv on jo lauantaina! :'DD Heijeeee. :::D:D:D Jännittää vaan , onneks ei oteta sitä jh-juttua niin vakasti, olishan se kiva jos menis hyvin, muttei todellakaan mitään sijoitusta odotella. Se tais olla kehässä 20 ja koirakkoja taitaa olla jotain 18? ;> Ainakin Rölli-tipsu ja Ilona-harjis ovat tulossa meidän kanssa samaan kehään. :) Ja sit tais ola myös Dumle-chowi, en ole varma. ;)) Siis meidän tutuista. ;>> Juuh, mutta odotellaan innolla tota kansainvälistä!

 Lauantaina me mennänä autolla ja otetaan häkki mukaan, Lili saa häkissään sitten lepäillä. Aion nimittäin mennä sinne joskus ennen kymmentä ja jh-kehä on vasta yhdeltä. :oo Joten toivottavasti Lili saa rauhassa olla häkissään. :) Sitten sunnuntaina luultavasti pyöräilen, ilman Liliä. Saatan kyllä ottaa Lilin mukaan, nimittäin käppänät on sunnuntaina ja olis kiva mennä moikkaan sukulaisia. ;)

- Janette ja Lili

cimg6440og7.jpg
cimg6452ag1.jpgpetsie019055744_b.jpgpetsie019055734_b.jpgpetsie019055738_b.jpgpetsie019055741_b.jpg