Nyt on tosiaan ollut kauhistuttava myrsky. Monta tuntia putkeen on satanut lunta ja viima on ollut kova. Lili "joutui" iltapäivään asti pärjäämään vain pienillä pissatuksilla takapihalla, joten päätin sitten lähteä hieman pidemmälle lähikaupan reissulle Lilin kanssa. Normaalisti meillä kestää siwalle matkaa n. ½h, nyt reissu venyi ainakin tunnin mittaiseksi. Tuuli aivan valtavasti ja melkeinpä lasinsirun terävät lumihiutaleet tulivat joka suunnasta. Onneksi osasimme varustautua kunnolla, Lili sai päälleen loimen, sademanttelin ja heijastinhuivin. Eipä heijastimet siellä kauheasti hyödyttäneet, hyvä kun näki mitään tuossa pyryssä.

Matka taittui tosi verkkaiseen vauhtiin, saattoivat autoilijat joskus vähän katsoa (jos nyt mitään näkivät), kun kannoin Liliä sylissä ja itse kävelin takaperin. :D Mutta kyllä sitten Lilikin lopulta reipastui ja suostui kävelemään, taisi tietää minne ollaan menossa ;)
cimg8251ys8.jpg

Saavuimme sitten kangistellen siwan pihalle, ja Lili reppana joutui jäämään pihalle. :'( Kaupassa käynnin jälkeen matkamme sitten jatkui kohti kotia, Lili selvästi reipastui kun tajusi, ahaa, minne ollaan menossa. Loppumatka raahauduttiin sitten melkeinpä huomaamattomia tulojälkiämme pitkin. Ei ollut ilma laisinkaan parantunut, mutta eipä se Liliä haitannut, kun silmät ristissä tarpoi melkeinpä monien kymmenien senttien korkuisessa hangessa.

cimg8263zf6.jpgcimg8264vf2.jpgcimg8265rp2.jpg

Kotona sitten kuivateltiin ja irroteltiin tassuihin jääneitä lumipalloja. Lenkistä ei nyt niiiin kovin hyvä mieli jäänyt, mutta ompahan nyt tämän päivän lenkki tehty ja nyt voidaan loppu ilta laiskotella sohvan nurkassa. ;)

Minulle tuli muuten pieni paniikki tuossa äsken kun aloin ajatella sitä voittajaa. Vaikka pelkkään junnuun ollaankin menossa, niin silti huolettaa tuo Lilin turkki. Muuten se ei ole vielä ylipitkä, mutta ajelutrimmi pitäs kyllä pitää.. Äiti tosin kertoi että kyllä hän osaa sen ajella , jos vain saa nähdä mallin mitkä paikat pitää ajella. :'D Katsoo nyt mitä päätän tehdä, yritänkö varata vielä joulukuulle ajelut trimmitassuun, vaiko tyydytäänkö tähän turkkii, vaiko annetaanko äidin kokeilla... :''D

- Janette ja Lili