Otsikointihan alkaa kohta jo sujua.. :'D

Nojuu, heinäkuu on siis alkanut ja kesäkuun viimeistä päivää vietettiinkin kuvailemalla taas hamsteria. Viljolla oli synttärit :-)

68321593.jpg

Lili on saanut taas hienon uuden lelun, narupallon, sellaistahan meillä ei vielä olekaan. *silmiä pyörittelevä hymiö* Nykyisin meidän elämä on vähän tylsähköä, vielä Lilin kanssa olen koettanut ottaa rauhallisesti, vaikka koira itse tykkäisikin riehua. Tämä bloginkin kirjoittelu on nykyään melko harvinaista, ja kirjoitukset vähäsanaisia.

Tänään taisi minulla jo 1½ vuotta ollut kamerani (ex-z1050), lopullisesti rikkoutua. Se on jo useasti sammunut kesken kuvaussession, ja ollut hankala saada päälle. Tänään se ei sitten käynnisty ollenkaan. Vielä en kuitenkaan toivoa menetä, katsotaan jos se täydellä akulla suostuisi yhteistyöhön. Muuten meillä koettaa vähäkuvaiset ajat, tosin onhan meillä tuo vanha canonin pokkari, joka on ainakin yhtä hyvä, jos sitä osaisi käyttää.

Lilistä ei taaskaan kuvia, mutta tänään voisin laittaa sen nätiksi ja koetella tuota canonia (joka on siis jo kait 3 vuotta vanha).