Hei,

taas on kulunut kauan kun viimeksi kirjoitin.. Ei ole vain tapahtunut mitään kummoista kerrottavaa. Tiistaina oli agility jossa mentiin ensiksi rata jossa oli hyppyjä, puomi, putki, hyppy, a-este, lisää hyppyjä sekä kepit. Meni tosi hyvin! Otettiin kaksi kertaa ja kummallakin kerralla ei oikeastaan mitään korjattavaa ollut. Olin kyllä ylpeä Lilistä :) Vaikka eihän tuossa radassa ollut mitään  kauhean hankalia kohtia, ei meidän kompastuskivi-esteitämme ja muutenkin oli melko yksinkertainen rata. Kyllä silti jää hyvä mieli aina jos onnistuu. Mentiin sitten lopuksi vielä ristiin rastiin hyppyjä sekä putkea. Siinä opittiin Lilin kanssa mm. "Jaakon käännös" joka toimi varmaan kaikilla sitä kokeilevilla koirakoilla.

Ollaan harjoiteltu Lilin kanssa aika vähän kotona mitään. Tokoiltu ollaan seuraamisen merkeissä sekä noutamista yritetään palautella mieleen. Se ei oikein onnistu Lililtä nykyään niin kovin hyvin kun taukoa ollaan pidetty. Minä olen itse yrittänyt ryhdistäytyä koulun kanssa. Jos sitä ensi viikolla alkaisin sinne jo kävelemään. Nyt on tullut koko viikon pelkkiä myöhästymisiä ja poissa-oloja aamuisin kun bussi on ollut myöhässä, olen myöhästynyt bussista tai nukkunut liian myöhään. :D No mutta..

Maanantaina ilmoitin itseni Tampereelle 15.3. junior handlerin sm-osakilpailuun. Menen varmaankin Lilin kanssa. Käppänätytöllä on 5.3. trimmaus Trimmitassussa. Vähän on turkki liian lyhkänen näytelmää varten.. Mutta tuskin tuomari nyt niin tarkkaan katsoo. Rotukehässä olisi sitten hieman eri asia.