Minulla päättyi siis virallisesti eilen koulu, ja nyt on edessä pitkä kesäloma. Nyt on ainakin ollut todella kuumia hellepäiviä, toivotaan että ilmat tulevat olemaan kutakuinkin yhtä hyvät. Tänään on tosin ollut minun makuuni jo liian kuuma, toivotaan että huomenna olisi ainakin illemmalla hieman koiraystävällisempi sää. Lili saa taas kärsiä.

Viikonloppuna käytiin Aulangolla sorsia ruokkimassa. Lili ei päässyt mukaan, se oli nauttimassa helteestä Tuulosessa jälleen. Tuskinpa Lili olisi kauheasti joutsenista välittänytkään :)

Ja sitten taas tämmöinen sterkkausosio tähänkin kirjoitukseen.. Lueskelin kennelliiton dopingsäätöjä, ja siellä mainitaan että Fenyylipropanoliamiini, jota on Rinexissä ja Propalinissa, on dopingaine. Eli siis jos Lilillä steriloinnin jälkeen ilmenisi pidätyskyvyn heikentymistä, ja lääkekuuri ei siihen auttaisi, jouduttaisiin syöttämään lääkettä jatkuvasti. Silloin jouduttaisiin jättämään kisat ja kokeet kokonaan pois, ja sitä minä en todellakaan tahdo.. Luulin jo ettei sterilointi voisi missään tapauksessa olla negatiivinen juttu, mutta pahimmassa tapauksessa agility ja toko jäisi vain harrastukseksi.

Näitä mun opettelen-kuvaamista räpsyjä pokkarillani:

48735876.jpg

67964276.jpg

Hyvää kesää kaikille ;)