Heippahei!

Minä olen taas palautumassa isällä-olo-viikonlopusta. Lili oli jälleen kerran Tuulosessa laiskottelemassa ja maalaisilmoja haistelemassa. Taas tulossa siis tämmöstä yleistä höpötystä mistä lie turhuuksista.

Noniin. Kun en voi oikein viikonlopusta kertoa niin sitten vaikka ajasta ennen viikonloppua. Perjantaina kipitettiin äkkiä minun kouluni jälkeen Petpointtiin. Ostin sitten kympillä vain ne tarpeelliset joita juuri mentiin hakemaankin; 1kg chinchillahiekkaa Viljo-vauvalle sekä uusi naksutin Lilille. Vanha vihreä laatikkonaksu on hukkunut jonnekin siskoni lelujen joukkoon ja uusi oli muutenkin tarpeen. Tuli sitten ostettua tuollainen sininen munanmuotoinen kapistus.

cimg0011k.jpg
kuminauha ihan oma lisäykseni

Ja tämähän kun sattuu nimenomaan olemaan Lilin treeniblogi, niin tässä jotain treenaukseen liittyvää. Tänään varmaan vähän treenataan sitten tuon avustuksella. Aluksi voin vähän ehdollistaa sitä, viime naksuttelusta onkin jo aikaa. Tarkotus olis saada seuraamisesta tiiviimpää sekä maahanmenosta nopeampaa. Jäävät liikkeet ovat edelleen tosi hankalia, etenkin se makaaminen.

Nomuttamutta. Lilille kuuluu muuten ihan samaa, tosi apaattinen, laiska ja uni maistuu.

cimg0014t.jpg

cimg0013p.jpg

Ja sitten vielä Viljo-hurmuri:

viljo.jpg

ja Viljon lempiharrastus on juoksupyörän lisäksi lasin vieressä kököttäminen ja yhdellä jalalla seisominen

 

- Janette ja Lili ( + Viljo )