Eilisestä palauduttiin aika normaalisti. Tänään Lili oli äidin kanssa kuulemma aivan innoissaan lenkillä "Jipii, ei enää pamahtele". Kun me lähdettiin joskus klo 13 lenkille, pamahduksia kuului pari. Lili pelästyi ja hätääntyi. Olisi ollut mitä mainioin hetki ottaa metsässä kuvia, mutta ei mistään tullut mitään koiran pelästyttyä. No, kotiin sitten kipinkapin, koira ei onneksi pujahtanut sängyn alle. Lenkillä oli tosi kirpeä pakkasilma, mutta sainhan minä jotain kuvia otettua.

Eilen kävin myös Lilin kanssa joskus kymmenen aikaan lenkillä, tai siis etupihapissatuksella. Lili tärisi ja tiesin ettei olisi pitänyt lähteä, mutta koska meillä porukat nukkuu uudenvuoden yön jälkeen aika pitkään, niin pako olisi se vielä illalla pissattaa. No, meidän naapurista sitten pamahti suoraan meidän ylhäälle kovaäänisiä ja Lili sai hepulin. Juostiin sisälle ja koiran hengitys alkoi rahista :---( Hihna pois kaulasta ja koira pujahti sängyn alle. Lähdin sitten siinä kaverille joskus 12 aikoihin kuvaamaan ja jätin Lilille valot ja radion päälle. Ulkona koin itsekin kauhun hetkiä kun yksi rakettitynnyri kaatui ja sinkosi pamauksia ympäriinsä, juoksin kyllä ja kovaa karkuun! :'D Kotiin tullessa Lili oli edelleen sängyn alla ja jammaili it's rainin manin tahtiin :D Yöllä se onneksi uskalsi nukkua minun vieressä (:

Löysin eilen myös käppänäfoorumilta aivan järkyttävän jutun. Toivottavasti meille ei koskaan käy noin, en tiedä miten osaisin puolustautua. > Lue Täyty oikeen itsekin lukea moneen kertaan että tajusin kuinka sekopäisiä jotkut ihmiset voivat olla.

Pari ilotulitekuvaa ja Lilin lenkkeilyä :
petsie019272382_b.jpgpetsie019272387_b.jpgpetsie019272421_b.jpgpetsie019272427_b.jpgpetsie019272425_b.jpg
petsie019272419_b.jpg

Menestyksekästä uutta vuotta 2009!