Oon nyt sit tosissani innostunut agilitysta, ilmoittauduin koirakerhon jäseneksi ja sitten hallittavuustestiin. Testi on 2.5. Apua, mua vähän jännittää. Siinä testissä katotaan jotai ohjaajan ja koiran kontaktia, seuraamista, paikalla oloa jne. Sit on jotain leikkimistä ja muiden luoksepäästävyyttä. Apua, Lili ei todellakaan tykkää jos vieraat ihmiset tulee sitä silittelemään, mut muuten noi kuullostaa ihan perusjutuilta. ;)

24.4. loppuu se ilmoittautuminen sinne, sillon saan vielä jotain infoa sähköpostiin. Täytyy varata paljon herkkuja ja joku pallo sitten sinne mukaan. Ollaan nyt käyty kerran koirapuistossa, Hämeenlinnan koiratapaamisessa. Lili pelkäsi kauheasti. :o Nyt mennään taas sunnuntaina. :) Täytyy varmaan mennä bussilla, Lili tosin pelkää olla bussissa.

Ostettiin joku kaks viikkoa sitten tollaset aurauskepit, ja sahattiin ne poikki. Nyt ne on meillä pujottelukeppeinä. Ei olla vielä kun kerran kokeiltu, jos nyt alotetaan se agility eka, niin ei ainakaan väärin opeteta. Lili hyppi aina siitä keppien välitse, iha ihmeellinen. :D

Pitäis alkaa luomaan nyt jotain uutta ulkoasua meidän sivuille, ei kyllä yhtään innosta. Tänne blogiinkin pitäisi muokata joku uudempi, ei tämän väristä jaksa pitää.
Toivottavasti kesä tulis nyt pian! ;)<3

- Janette ja Lili (agiiagiiagiiagii<3)