Oltiin tänään kaupungin puistossa 4h-yhdistyksen mätsärissä. Ilma oli aika kostea, just ennen kehiä alkoi satamaankin. Kampailin ja pöyhin Liliä, että olis hyvässä kunnossa säästä huolimatta. Meidän parina oli kromfohrländer(kait), ja tosi upea olikin ! Lili käyttätyi ihan nätisti, pöydällä vähän nyrpisteli. Länderi sai sitten punaisen ja me tyydyttiin siniseen nauhaan.

Pieniä koiria oli yhteensä 26, sinisissä siis noin 13. Sinisten kehä kesti aika kauan, paljon seiskoskelua. Lili alkoi hieman täristä ja häntä tippui, mutta jaksoi silti mahtavasti ! Tuomari sijoitti 5 koiraa ja meidät ykkösiksi.  Olin ihan sekaisin, ihan mahtavaa! Palkinnot olivat hienoja, laittelen sitten myöhemmin. Eli meidän ensimmäinen pääsymme bis-kehään :) Bis-kehässä oli 6 koiraa. Lili jaksoi sielläkin hyvin, liikkumisen jälkeen oli paljon reippaampi. Meidät sijoitettiin sitten bis3. Upeeta, hyvä Lili! Ihan mahtava fiilis oli silloin ja on edelleen, paras pikku partanaama (;

Tässä pari palkintokuvaa. Palkintoina oli siis ruusukkeet kummastakin kehäsät, pokaali bis-kehästä, aktivointipallo, energiansäästölamppu, avaimenperä(2x?), tuulilasinpyyhkijä(:D), tuommoinen ruokatötterö, salkkari-kirja, nameja ja kampa. Saatoin jotakin unohtaa... Ja siis tosi hienot palkinnot!

lilipalkinnot.jpg

lilipalkinnot2.jpg

 

Ja tässä vielä ihan paikanpäältä kuvia (:

lili1m.jpg
  © Emmaleena

lili2m.jpg
  © Emmaleena

lili3m.jpg
  © Emmaleena

lili5m.jpg
  © Emmaleena

lili6mk.jpg
© Emmaleena

lili7mm.png
© Emmaleena

Kaikki nämä toimintakuvat on siis ottanut Emmaleena, kiitos todella paljon!