Siinä vasta pulma :D

Olisin kiinnostunut täällä Hämeenlinnassa olevasta agilityleiristä, joka on siis Aulangon lomakylässä 24.-26.7.
Olisi mukava päästä tänäkin kesänä leirille, tällä kertaa vain agilitypainotteiselle. Ja vielä kun on noin lähelläkin.. Täytyy nyt vielä miettiä, toivottavasti paikat eivät mene ihan heti. Tuollahan voisi ehkä Lilin joku mitatakin, onko se nyt mini vai onko se nyt medi. Vaikka aika vahvasti treeneissä mitaten se mediltä näytti. itse saan tosin aina tulokseksi alle 35cm :-)

Olen myös ajatellut Lammin koirakerhon järjestämää Kaikkien Koiruuksien Päivää. Lili on tosin vasta toipumassa sterkkauksesta tuolloin, joten agilitymölleily ei todellakaan tulisi mieleenkään. Tuota tokomölliä tosin mietin, vai onkohan sekin liian rankkaa niin pian sterkkauksen jälkeen.. Mitään en tahdo riskeerata tämän asian suhteen. Onhan tuo leikkaus nyt aika iso juttu, joten turha alkaa mitään pelaamaan.

Nyt palataan tulevaisuudesta nykyhetkeen :-D Tänään käytiin Lilin kanssa vähän hölkkäämässä, vaikka aika hitaasti me vasta juostaan. Lili tosin oli tänään erityisen laiskalla päällä ja juokseminen ei millään olisi maittanut. Pakko sen äidinkin uskoa, ettei Lili ole "ylitreenattu", vaan yksinkertaisesti laiska. :-P Kokeiltiin myös kentällä luoksetuloa ja siinä Lili kyllä pinkoi, niin että pöly lensi. Vastaan tuli myös lenkkipolulla ihana nuori sakemanni, joka keppiä kantaen (vapaana) juoksi meitä kohti. Minä kaappasin jo tottuneesti Lilin syliin ja ärisin vieraalle. :-D Eipä se kyllä kaukaa vihaiselta näyttänyt, mutta Lili olisi varmasti saanut jostain syyn aloittaa hullu kiljuminen.

- Janette ja Lili

Ja sit pari kuvapiristystä, kun vihdoin jaksoin ladata kuvia koneelle.

 

87305034.jpg

22044995.jpg

34454357.jpg

76895023.jpg
^ tuolla kuvalla ei ole mitään muuta virkaa, kuin se että L ei ollut naapurin kissasta kiinnostunut, jippii.


73955270.jpg

90311143.jpg

89767727.jpg

Kolmessa vikassa kuvassa Lili pupuilee, kumartaa ja kuolee.