Kirjotan sitten myöhemmin pitkän jutun mitäs siellä tapahtuikaan. Toivottavasti kouluttajat ovat hyviä ja opitaan paljon :) Vielä on paljon pakattavaa ja joskus kahden aikaan ehkä lähdetään. Meidän treeniryhmässä on siis kaksi shelttiä, seropi, toyvillis, enthlebuchinpaimenkoira ja Lili :-) Minejä, yksi medi ja yksi maksi. Kaikki kisaamattomia.

Tänään aamulla kello seitsemän lähdettiin Lilin kanssa lenkille, mun piti mennä kauppaan hankkimaan leirievästä. Puiston kohdalla äiti tuli vastaan (se oli omalla aamulenkillään kaupungilla päin) ja Lili sitten jäi vinkumaan perään kun äiti meni kotiin. Jatkettiin pikkasen matkaa ja päästin Lilin vapaaksi. Se lähti vähän takasin päin ja ajattelin että oltiin kävelty jonkun hajun ohi. Sitten se pösilö lähtikin jolkuttelemaan kotiin! :D Minä huusin sitä että Lili nyt heti tänne ei mene ja lähdin perään, sitten tää yksi lähtee juoksemaan ja se pinkoi koko matkan kotiin (jota oli n. 200m, puistotietä, ei autoja). Enhän minä saanut sitä kiinni, sais tuon vauhtinsa näyttää agikentilläkin (karkuun ei tarvi sieltäkään lähteä). Kotona Lili tuli äitin kanssa mua vastaan ja eihän koira yhtään ollut häpeissään, siinä sitten vein se kylppäriin kuivumaan(ja häpeämään) ja lähdin ite pyörällä kauppaan. Kauppa ei ollut vielä auki joten tulin kotiin, otin Lilin uudestaan ja taas mentiin. Sitten päästiin ihan kauppaan asti ja mentiin puistoon istumaan :D Tuolla viimeisellä lenkillä se oli niin nöyrää tyttöä että.. Tuli haukuttua sitä mahdottomaksi apinaksi ja ties miksi kun söin jäätelöä, Lili kuunteli kiltisti ja flexin päässä istui kiltisti koko ajan.

Nyt Lili on ollut melko väsynyt ja lataa (toivottavasti!) voimia tämän iltaisiin ekoihin agilitytreeneihin siellä paikanpäällä. On meillä tänään myös rallytokoakin.

Tilasin tiistaina Lilille synttärilahjaksi agi.fistä lammasfleecelelun. En malttanut odottaa viikonloppuun, joten eilen jo vähän kokeilin Lilin kanssa pihalla hyppiä. Löytyihän siltä intoa ja juoksi kovasti karkuun kun vihdoin sai lelun riepoteltavaksi. Toivotaan ettei motivaatio sammu, tuo lelu pidetään sitten vaan treeneissä.