Kirjoitan nyt sitten monen päivän osalta kirjoituksen :) Viikonloppuna en päässyt ollenkaan tietokoneelle.

Perjantai ~
Perjantaina koulun jälkeen alkoi urakkapakkaaminen. Minun tavaroilleni, näyttelytavaroille ja Lilin tavaroille piti ottaa jokaiselle oma kassi; oltiin nimittäin menossa viikonlopuksi sekä voittaja näyttelyyn, että meidän iskälle. Illalla lähdettiin sitten iskälle, ja me mentiin ajoissa nukkumaan (tai ainakin jännitykseltä yritettiin nukkua).

Lauantai ~

Aamu valkeni meidän silmissä ainakin todella myöhään. Oli todella pimeää siinä viiden aikoihin missä herättiin. Hassua kyllä, noinkin aikaisin herääminen tuntui paljon helpommalta, kuin normaalisti puoli seitsemältä herääminen kouluaamuisin. Melkeinpä heti lähdettiin lenkille, ja sitten itse yritin syödä, Lilikään ei kyllä koskenutkaan kevyeen aamuruokaansa. Pakkasin eväät ja valmistauduin muutenkin. Kuudelta meitä tultiin autolla hakemaan, ja lähdettiin kohti jukolaa, josta otimme kyytiin ilman koiraa matkaavan Nellin. Matka kesti noin tunnin, loppumatkasta kai hieman nukuinkin, jännitys oli tosin aivan sietämätön. Paikanpäällä mentiin sitten sisälle, minä Lilin ja repun kanssa omaa tietämme. Meidän kyyditsijä ja Nelli omaa tietänsä. Tuli muuten halvemmaksi osallistua junnuun kuin maksaa sisänpääsymaksu. Ilmoittautuminen junior handleriin oli 10e, sisäänpääsy meidän ikäiseltä 12e.

Purimme tavaramme ihan junnukehän laidalle, ja siinä sitten treenailtiin. Nelli tutustui Hani-shelttiin, joka vaikutti aika hurmaavalta tapaukselta. Treenailun ohella sitten kerkesin jotain eväitäkin pakokauhuuni syömään. Vähän ennen kehän alkua tavattiin Bellan-corgin Nea, ja Veeti-parsonin Jonna. Myös Oton omistaja Laura ja kai Zolan omistaja(?) tulivat myöhemmässä vaiheessa katsomaan. Olin aivan kauhuissani ennen kehän alkua, kampasin ja touhusin Lilin kanssa, hypin melkein paikoillani kokoajan. 9:30 alkavassa kehässä ei sitten enää niin kauheasti jännittänytkään, mitä turhia. Sijoittumisen mahdollisuus on niinkin pieni 37:n koirakon joukosta. Menime sukunimen mukaan järjestyksessä kehään aina kymmenen kerrallaan. Meidän numeromme oli neljäs. Kehässä seisotettiin aluksi, mentiin muistaakseni ympäri ja sitten yksittäin otettiin pöydälle kolmio ja edestakaisin. Helppoa meille, tosin Lili vähän jäi joissain kohdin haikailemaan muuta yleisöä.

Tuomari sitten valitsi siitä ryhmästä pari jatkoon, jonne me emme yltyneet. Nellin käytyä Hanin kanssa kehässä haimme nuoriso-kojulta osallistumispalkinnon, joka sisälsi paljon pedigree tavaraa. Frolic-kuivaruokasäkin, pedigree-puruluita tms, mars-patukoita, pedigree-luukeksejä ja purkkimössöä < jota Lili ei syö. Eli jäi silti hyvä mieli. :) Sen jälkeen mentiin Nellin kanssa vähän shoppaamaan, Lilikin pääsi kojuja katselemaan. Tavattiin myös uudelleen Jonna jonka kanssa kierreltiin kojuja myös, taisin jotain ostaakin (motivointipatukan). Käytiin myöhemmin Nellin kanssa hesessä syömässä, yritin myös etsiä muita koirakkoja, joita olin tullut rotukehiin katsomaan. Valitettavasti en kuin kaukaa nähnyt Nemo-bichonin, ja omistajan moikkaaminen jäi sitten.

Päivä oli kertakaikkiaan mukava. Rahaakaan ei mennyt kuin 30e. Jolla sitten ostin leluja, nameja, motivointipatukan ja noutokapulan. Saatiin myös Veetiltä joululahjaksi kalenteri, panta ja tikkareita:D Ja Nelliltä Nellin pallon-heittä-kisasta voittama namipussi.< Jota en kyllä olisi tahtonut ottaa vastaan, mutta jos kerta Ilona ja Celina eivät syö... ^^ Lopulta sitten lähdettiin kotiin, automatka kaikki taidettiin nukkua (paitsi ajaja) ja iskälle saavuttua sitten tutkittiin tavaroita ja muuta sellaista turhaa.

Sunnuntai ~

Tänään ollaan sitten kaikkea turhaa tehty. Tultiin vihdoin kotiinkin, ja Lili on aivan väsynyt, nyt se sitten latailee akkuja tuossa sohvalla. Ollaan jotain koiratanssahdeltu, opetin uuden tempun (takasin), eli Liips pujottelee jalkojeni välistä kun minä kävelen takaperin. Vielä on vähän hakusessa :D

Torstaina on muuten jankk:in järjestämä agility-möllikisa. Me tietysti mennään sinne, jos huomenna vielä kerkiää ilmoittautua. Ei-kisaavien luokkaan tietty.

- Janette ja Lili

Muoks/
Ja kiitoksia Nellille lahjasta, matka- ja kisaseurasta, sekä Jonnalle siitä ajasta mitä nyt kerittiin vähän aikaa edes shoppailemaan:D Ja tietty kiitos meidän kuskille, jota ilman oltaisiin oltu aika pulassa, sekä tietysti meidän äidille ostoksien rahoittamisesta :D