Koitankin nyt sitten kirjoittaa mahdollisimman lyhyesti, minulla aina nämä sepustukset vain jatkuvat ja jatkuvat ja ilman kuvia ovat kovinkin pitkäveteistä luettavaa.

Eli eilen ajeltiin agilityyn siinä vähän ennen puolta kuutta (vähän tuli kiire joo). Rakennettiin rataa ja aluksi rimat pistettiin medeihin. Minä niin kivikovaa väitin että kyllä se Lili pystyy jo hyppäämään mediesteitä, kuinkas siinä sitten kävikään.. Rimat olivat siis 40cm, me oltiin vuorossa kolmantena. Eipä oikein sujunut tuo hyppely, kyllähän se Lili hyppäsi, mutta joka esteen eteen melkeinpä pysähtyi ja jäi ihmettelemään että ihan oikeestiko tuo pitäisi ylittää. Eli ei mennyt kovin hyvin eikä otettu heti uudelleen. Vauhti puuttui ja epävarmuus jokaisella esteellä ei ollut kiva nähdä. Kepit meni hyvin ja putkeen meni kivasti, se on hyvä juttu :)

Kun kaikki olivat menneet radan, laskettiin meille tuon saman radan esteet vielä mineihin. Menipäs jo paljon paremmin! Olihan se tietty hidasta, mutta enemmän intoa oli näillä 30cm esteillä kuin niillä korkeimmilla. Meidän suorituksen jälkeen harjoiteltiin samaa rataa toisinpäin. Lili oli sitten vuorossa viimeisenä, kun kolme mediä ja yksi maksi olivat suorittaneet ratansa. Viimenen rata meni ainakin meidän kohdalla tosi hyvin! Vauhti oli melkein jo reipasta ja taisi tulla ihan puhdas suoritus. :) Jihuu. Nea taisi ottaa myös pari kuvaa meistä radalla, joten niitä sitten ehkä saan joskus.

Täytyykin sitten joskus jaksaa pystyttää royal canin este tuohon takapihalle ja lelua heitellä sen yli Lilille. Silloin ainakin este suoritettaisiin vauhdilla, korkeuttakin voisin nostaa ihan medimittoihin sitten :)

Mun pitää tänään varmaan myllätä koko talo läpi, kun tuota kamerapiuhaa huvittaa vieläkin olla hukassa..

Janette ja Lili