Taas tulossa kuvaton, tylsä, päivitys.

Agirata oli tällä kertaa tosi yksinkertainen ja helppo. En jaksanut edes piirtää sitä :) Hyppyjä ja puomia. Parissa kohtaa puolen vaihto. Ensimmäisen kerran radalla suoritimme puolen vaihdot takaaleikkauksella. Alkuun se ei oikein sujunut; pysähtyi esteen eteen ja kiepsahti esteen takana. Sitten sekin sujui ihan ok hyvin. Me ei taaskaan menty rataa heti perään, ettei tapateta Lilin intoa (,jota sillä ei edes ole..).

Agility sujui siis tavan mukaan hitaasti ja rauhallisesti. Paitsi sitten kun kolmannen kerran ei menty enää koko rataa, vaan otettiin vain neljän esteen loppusuora. Ja vihdoin, vihdoin huomasin Lilissä sitä mitä siinä joskus oli! Siis vauhtihan oli jo melkein nopea :) Ainakaan itse en joutunut hidastelemaan, ja Lili tuli ihan kintereillä. Miten se nyt tuollein repäääisi.. Siihen oli hyvä lopettaa, ensi kerralla agilitya taitaakin olla vasta 13.7. Eli ensi kuussa. Nyt siis Lilin sairasloma ja muutenkin taukoa kaikista harrastuksita.

Nimittäin tokoilukin päättyi meidän osalta tänään. Mentiin taas seuraamista, Katri-kouluttaja on sanonutkin että hänet tullaan muistamaan seuraamistreeneistä. :D Hyvin meni, kontakti vähän rakoili, mutta olen ihan tyytyväinen. Pieniä kaukokäskyjäkin harjoiteltiin, sekä luoksetuloa. Meidän luoksetulo suoritetaan jo aika pitkällä välimatkalla. Ihan reippaasti se kipittää :)

Eipä tässä taaskaan muuta. Keskiviikkona saatetaan lähteä Riihimäelle mätsäriin, jos jonkun kaverin mukaan saan. Junalla luultavasti mentäisiin. Ei se juna nyt niiin kallis ole. Menopaluu maksaisi minulta ja Lililtä yhteensä jotain 17 euroa. Plus 5e mätsäri.

Janette ja Lili