Hih, päätin nyt tulla päivittelemään tätä blogia kirjoitusten osalta. Ollaan nyt elelty ihan normaalia elämää; ei mätsäreitä eikä muutakaan erikoista. Kertaanpas silti vähän tän viikon tapahtumia.

Eli, meillä oli maanantaina agility josta jo kerroinkin. Tiistaina ja keskiviikkona ja torstaina puuhailtiin ihan normaaleja jutskia. Lili sai viettää päiväänsä takapihalla ja kevyillä lenkeillä. Käytiin joka ilta hölkkäämässä. :)

Eilen oli hieman erikoinen aamu. :') Heräsin ehkä varttia vaille seitsemän ja puin. Sitten pistelin Lilille pantaa kaulaan ja remmiä pantaan. Lähdettiin vähän yli seitsemän köpöttelemään kohti sairaalaa. Perillä odoteltiin hetken, kunnes Bella-corgi ja Ama-käppänä omistajineen saapuivat paikalle. Lähdettiin kohti apparaa!
Nostin Lillukan aika monta kertaa laiturilta uimaan. Lili myös osoitti hiukan mieltään riehumalla ja minä olin sille vihainen. Kyllä Lili itsekkin meni keppejä kahlailemaan. :> Sitten lähdettiin takaisin kotia kohti.

Myöhemmin eilen illalla itse lähdin pyörällä Bella-corgille kylään ja Lili jäi kotiin. Illalla sit vielä oltiin hetki pihalla ja mentiin nukkumaan. :))

Tänä aamuna heräiltiin joskus yhdeksän aikaan ja vein koiran ulos. Sit touhusin vähän gerbiileiden kans ja Lili katseli vierestä. Sitten annoin Lilille ruuan ja piilotin sille namuja. Nyt se nukkuu tuossa sohvalla. ;> Tänään ehkä ollaan menossa Bella-corgille kylään, kävellen, niin Lilikin pääsee mukaan. :)))