Hei,

   taas minä tulin ihan turhan päiväisiä höpinöitä tänne kirjoittelemaan. Minun elämä taitaakin koiran ohella keskittyä lähinnä bloggailuun ja sähköpostiin. Olin taas viikonlopun Lili-vieroituksessa isän luona, Lili pääsi taas mökkeilemään tuuloseen. Kuulemma oli tytsi ihan kiltisti mökillä oleskellut, kaipa se on alkanut pitää niistä maalaismaisema viikonlopuista kun ei kuulemani mukaan meinannut autoonkaan ollenkaan suostua. Ja se on kummallista se, Lili tykkää autoilla tosi paljon ja aina pitää mukaan hypätä ettei vain jäisi kyydistä pois.

 Meidän treenailuista ei ole tullut taaskaan vaihteeksi mitään. Päästäänköhän me huhtikuussa sinne kokeeseen ollenkaan.. Toivottavasti viitsin ottaa itseäni hännästä kiinni ja suunnitella treenit ekaksi huolella ja sitten vasta lähteä liikkeitä vääntämään. Hyvin suunniteltu puoliksi tehty vai mitenkä sitä sanotaan.
    Nyt kyllä harmittaa ja tosi paljon kun ei me sinne tokoryhmään päästy. En ollut aluksi varma että milloin sinne voisi ilmoittautua ja nyt ne ovat jo täynnä. En varmaan ala mitään peruutuspaikkoja kyttäilemään, minun tuurilla kukaan ei varmasti peru ja meillekin taitaa sattua juoksut tässä keväällä taas kohta. On tämä niin kurjaa ja epäreilua ja muuta sellaista.

Äsken katselin telkasta jotain dokumenttia pilallejalostetuista koirista. Pistän lopun nauhalle, katsoo sitten jaksaako sitä koskaan katsoa loppuun. Voisi käydä vielä kohta lukemassa sähköpostit ja sitten vaikka alkaa lukea jo kolmatta kertaa tuota houkutus-kirjaa. Tosi koukuttava koko twilight-saga ja kolmas kirja pitäs ostaa heti kun raaskin, nyt olen lähinnä ajatellut lukea nuo kaksi kirjaa monta kertaa läpi.. ^^

Huomenna jos vaikka yritettäis treenata kunnolla tokoa! Pakko meidän on jotenkin edistyä...

t. Janette ja Lili